Celebrity News

Najradosnije vesti stižu iz doma Milana Vasića: Roditelji i sestre plaču od sreće, ne mogu da veruju da je došao taj dan (FOTO)

Milan Vasić ujak je za primer

Najradosnije vesti stižu iz doma Milana Vasića: Roditelji i sestre plaču od sreće, ne mogu da veruju da je došao taj dan (FOTO)

Da je Milan Vasić ujak kakvog bi mnogi sestrići i sestričine poželeli, da se zaključiti na osnovu glumčevih objava na društvenim mrežama.

Pročitajte: Fotografija koju su godinama svi čekali: Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Vasić uživa u društvu najmilijih, roditelji i sestre njegov su centar sveta, a sestriće i sestričine voli kao svoju decu. Na kojoj god tački na kugli zemaljskoj da se nalazi uvek ih pozove na dan rođendana a neretko sa njima i uživo slavi i uživa u svim čarima dečijih proslava, što ide u prilog verovanju da su glumci večita deca. 

Pročitajte: Dugo je živeo kao podstanar, a sada ima svoj dom: Zavirite u momački stan Milana Vasića (FOTO)

Detalji porodičnog okupljanja, kojim se Milan nedavno pohvalio na "Instagramu", potpuno su raznežili njegove pratioce. Naime, on i najbliži članovi njegove porodice okupili su se povodom polaska u školu malene Helene, Vasićeve sestričine, što je glumac predstavio kao jedan od najradosnijih trenutaka u njegovom životu. Osim što je objavio fotografiju sa mezimicom u zagrljaju, u opisu fotografije napisao je:

- Godine idu, ljubav sve jače...Đače prvače...Ujino pile.

Pročitajte: Njima duguje sve: Ovako izgledaju roditelji Milana Vasića (FOTO)

Instagram

 

Ove reči potpuno su oborile s nogu sve one koji godinama prate glumčeve aktivnosti, a retko ko se oteo da ne primeti da je Milan Vasić ujak za primer.

Komentari (0)

Loading