Celebrity News

Kraj momačkom životu: Milan Vasić objavio fotografiju i porodicu rasplakao od sreće, mali toliko liči na njega (FOTO)

Devojka Milana Vasića zagonetka je za medije

Kraj momačkom životu: Milan Vasić objavio fotografiju i porodicu rasplakao od sreće, mali toliko liči na njega (FOTO)

Gotovo nikada Milan Vasić nije javno govorio o svom emotivnom životu. Po verovanju glumca rođenog na Kosovu i Metohiji ljubav je nešto što se neguje, krije i čuva, tako je on tokom svih prethodnih godina iza svoja četiri zida uspeo da skrije koga voli. U društvu atraktivnih žena često se nalazio, ali nikada nije davao povoda da se pomisli da je bilo koja od lepotica njegova izabranica. Iz pomenutih razloga devojka Milana Vasića ostala je zagonetka za medije i jedno od pitanja koja se stalno na pomen njegovog imena postavljaju.

Pročitajte: Očuvano i renovirano: Milan Vasić otvara vrata svog doma na Kosovu, ovde provodi najviše vremena (FOTO)

Instagram

 

Mada o ljubavnom životu i emotivnim partnerkama nije želeo da govori, glumac publici i pratiocima na "Instagramu" nije uskratio baš svaki delić svoje privatnosti. Naprotiv, o roditeljima, sestrama, zetovima i njihovim naslednicima rado priča, a dokaz za to je i njegova skorašnja objava, zapravo rođendanska čestitka upućena sestriću Borisu Mladenoviću.

- Do sada si mogao da se zezaš, ali od danas si punoletan i moraćeš malo da paziš šta radiš i kako se ponašaš. Voli te Uja - napisao je u objavi zajedničke fotografije dramski umetnik, nakon čega su usledile brojne čestitke i pohvale da je ujak kakvog bi mnogi poželeli.

Pročitajte: Fotografija koju su godinama svi čekali: Milan Vasić nosi ruzmarin za reverom, trubači sviraju, pored njega PRELEPA MLADA

Instagram

 

 

Ne samo ujak, Milan je i brat i sin za primer, a kakav je momak za tu informaciju nažalost javnost i dalje ostaje uskraćena. Devojka Milana Vasića još uvek je tajna, a vreme će pokazati da li će glumac odluku i mišljenje promeniti i medijima jednoga dana ipak predstaviti izabranicu srca svog.

Komentari (0)

Loading