Celebrity News

Luka Raco je kupio stan i konačno završio sređivanje, prve fotografije prikazuju neočekivane rezultate, evo kako sve izgleda (FOTO)

Dom Luke Raca ovih dana je u prazničnom ambijentu

Luka Raco je kupio stan i konačno završio sređivanje, prve fotografije prikazuju neočekivane rezultate, evo kako sve izgleda (FOTO)

Dom Luke Raca odnedavno je ispunjena želja na kojoj je glumac dugo radio pa se nedavno pohvalio kako je kupovina stana ujedno podvig po kojem će pamtiti čitavu godinu za nama. Momački stan na Dorćolu od skoro je konačno potpuno spreman za uživanje u njegovim zidovima a božićna atmosfera samo je dodatno doprinela tome da toplina kojom je dom Luke Raca ispunjen maksimalno dođe do izražaja.

Instagram

 

Stoga su prve fotografije sveže kupljenog i renoviranog stana poznatog glumca konačno pred nama, a povod za njihov nastanak bila je Lukina želja da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli delić praznične atmosfere iz njegovog doma. Dom Luke Raca ovih dana u svom središtu, naime, ima veliku jelku.

Pročitajte: Porodične tajne: Luka Raco u kući od malena gledao scene koje su mu zauvek ostale UREZANE U SEĆANJU

Instagram

 

Dom Luke Raca opremljen je po savremenim trendovima, a navodno njegov omiljeni komad nameštaja je udobna siva garnitura, smeštena naspram velikog televizijskog ekrana, dok glumac priznaje da rado boravi i u moderno opremljenoj kuhinji iako je ne koristi za komplikovane kulinarske poduhvate, već samo lagane zadatke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Komentari (0)

Loading