Celebrity News

Kejt mrzi moju ženu: Princ Hari otkriva pravo lice svoje snaje, njegove reči će vas šokirati

Intervju princa Harija šokirao je javnost

Kejt mrzi moju ženu: Princ Hari otkriva pravo lice svoje snaje, njegove reči će vas šokirati

Povodom sutrašnjeg objavljivanja njegovih memoara "Spare"u emisija "News at Ten" britanske televizije ITV koja je sinoć emitovana, prikazan je iskreni intervju princa Harija sa Tomom Brebijem prijateljem Harijeve porodice i bivšim kraljevskim dopisnikom za pomenutu televiziju koji ih je i prethodno intervjuisao dok je snimao dokumentarni film o njihovoj turneji po Africi 2019.

- Nikada nije trebalo da bude ovako, sva ova curenja i doturanja informacija u medije. Želim porodicu, ne želim instituciju. Ali oni kao da misle da je bolje da nas tretiraju kao neke zlikovce. Ni trunku želje nisu pokazali za pomirenjem. Ja želim nazad svog oca, želeo bih i svog brata - rekao je Hari u razgovoru sa Brebijem ističući i da nije siguran koliko iskrenost sada može da utiče na odnose.

Pročitajte: SUROVO - Odluka Megan Markl posle smrti Elizabete govori šta je zaista mislila o njoj

Guliver Getty Images

 

- Ćutanje samo dozvoljava zlostavljačima da zlostavljaju. Tako da ne znam kako će tišina poboljšati stvari - rekao je.

Intervju princa Harija privukao je veliku pažnju javnosti, kako britanske tako i svetske i zbog njegove izjave da se Megan Markl i njegova snaja Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, nikada nisu slagale i da je Megan često bila žrtva zlostavljanja zbog svoje rase.

Pročitajte: Modni okršaj Kejt Midlton i Megan Markl na kraljičinoj sahrani! Ko je ovde koga iskopirao? (FOTO)

Gettyimages

- Uvek sam se nekako nadao da ćemo Vilijam, Kejt, Megan i ja biti porodica. Ali ubrzo se dogodilo da je Kejt bila protiv Megan - objasnio je on.

Kada je njegova majka, princeza Dajana, umrla, rekao je da se oseća krivim i da mu nije dozvoljeno da pokaže emocije. On je dodao da ima mnogo nejasnih detalja o njenoj smrti, a otkrio je i da je tražio da ga provezu kroz tunel u Parizu gde je doživela nesreću i preminula.

Pročitajte: Njega je ljubila pre Harija! Isplivale fotografije sa venčanja - Evo ko je prvi muž Megan Markl, opasan je frajer

Guliver Getty Images

 

Zaključak koji je izveo jeste da je kraljevska porodica kriva za razdor i sukob velikih razmera koji je naterao njega i Megan da se presele u Sjedinjene Američke Države i odvoje se od institucije.

Komentari (0)

Loading