Celebrity News

Koga nema bez njega se može: Ćerka Željka Mitrovića našla zamenu za milionera, već objavila i prvu fotografiju

Autor: | 10/01/2023

Ćerka Željka Mitrovića nakon raskida sa milionerom uživa

Koga nema bez njega se može: Ćerka Željka Mitrovića našla zamenu za milionera, već objavila i prvu fotografiju

U prvim danima nove godine, ćerka Željka Mitrovića, Kristina raskinula je veridbu sa Ilijom, naslednikom kralja uranijuma sa kojim je do juče uživala, u kako se činilo, idiličnoj vezi. Vest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, budući da smo gotovo svakodnevno putem društvenih mreža svedočili izlivima emocija sa obe strane. Ipak, da nešto ozbiljno nije štimalo u njhovom odnosu, stavili su do znanja svima time što su sve zajedničke fotografije pobrisali, a u međuvremenu su se i oboje oglasili interesantnim objavama.

- Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta - dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.- objavio je "Insta story" Ilija i time probio led, a ubrzo zatim i ćerka Željka Mitrovića objavila je nekoliko rečenica koje su po svemu sudeći bile upućene bivšem vereniku.

Pročitajte: Pobrisane sve zajedničke fotografije, stiglo i saopštenje zeta Željka Mitrovića - Što je dosta, DOSTA JE! (FOTO)

Instagram

 
 

- Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu - napisala je Kristina kojoj očito nije mnogo vremena trebalo da se oporavi od propale veze.

Pročitajte: Iz Londona stižu fotografije i potvrda PRELEPE VESTI - Ćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, DANAS JE TAJ DAN

Instagram

 

Pored skupocenih komada garderobe i luksuznih aksesoara - putovanja, druženja i izlasci ono je u čemu ova atraktivna plavuša i te kako uživa, a da ne želi da gubi vreme i pati za neuspelom vezom, ona je pokazala i najnovijom fotografijom na "Instagramu".

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića se ponosno pohvalila - Na ruci je ZASIJAO najvredniji poklon, sada je na redu BEBA (FOTO)

Instagram

 

Naime, ona je odlučila da u staroj godini ostavi sve ružno, te se sa prvim danima januara posvetila sebi i to na najlepši mogući način. Sa luksuznog skijališta u Francuskoj, Kristina je obradovala armiju pratilaca objavivši niz fotografija, a u avanturi joj se pridružila i sestra, te se može zaključiti da Kristina sada uživa u veoma lepom društvu obilazeći lokalne restorane i kafiće.

Komentari (6)

Loading
Мика

23:48 10.01.2023

Ове две-три године са чуђењем, од првог дана, ме непријатно изненадило форсирање овог пара, где и једно и друго представљате негативце за сажаљење. И сада ме чуди да са новим дечком, говорите да се брзо смувала као да је имала са њим флерт, због чега је први оставио. Још реците да је и нови мултимилионер да се не надамо добром исходу. Ту нескромну богаташку децу треба спасавати. Тражити им под хитно духовника да их умере, објасни да новац, гардероба, куће, авиони, камиони, злато не гарантују срећу већ искушења у браку. Покушајмо да усрећимо угрожене не да би нас Бог спојио са особом где ће нас Божји бкагослов пратити. Делимо да бисмо благостање примили. Пустимо тајкунске синове и кћери, не очекујемо светлост универзума то је мамац сатанизма за слепе.

Videcemo

03:32 11.01.2023

Da sigurno je tako. .... Teskog srca ostala bez sponzora.....

Leskovac

00:27 15.01.2023

Podrska cerki gospodina Zeljka Mitrovica. Vi ste dams . Ko je on ? Samo napred. Volela bih da vas upoznam.