Celebrity News

TAJNO VENČANJE Marije Bergam! Glumica ponovo u belom posle razvoda od Raše Bukvića, izgleda kao princeza! Pogledajte fotke

Venčanje Marije Bergam sa drugim suprugom dogodilo se u strogoj tajnosti

TAJNO VENČANJE Marije Bergam! Glumica ponovo u belom posle razvoda od Raše Bukvića, izgleda kao princeza! Pogledajte fotke

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

Kada neko čvrsto zaželi da intimu sačuva od medija on u tome i uspe. Dokaz za to je glumica Marija Bergam koja je daleko od očiju javnosti a nakon razvoda od kolege Raše Bukvića, uplovila u novu vezu, potom i brak, a sve bi i dalje ostala tajna da ona sama nije poželela da progovori o detaljima. Tokom intervjua za lajfstajl magazin zvezda serije " Senke nad Balkanom" otkrila je da se po drugi put ostvarila u ulozi majke, te da je sa novim izabranikom dobila ćerku Olgu. Vrlo otvoreno Begamova je pričala o majčinstvu, međutim i dalje nije želela da prizna kome je to poklonila svoje srce, osim da je reč o muškarcu koji radi u prosveti i izdavaštvu. Kao što je bio slučaj i prvoga puta kada se udavala za Rašu, tako je i drugo venčanje Marije Bergam održano u strogoj tajnosti. 

Pročitajte: Prvi put nakon razvoda Marija Bergam u javnosti pojavila se sa drugim muškarcem! Reč je o oženjenom čoveku (FOTO)

Boško Karanović

 

Uprkos želji glumičinih fanova da saznaju sa kim je to ona razmenila bračne zavete i obećala mu se na večnu ljubav, kako je sam čin sklapanja braka izgledao i koju je venčanicu ona za najvažniji dan u životu birala, fotografije Marijinog drugog svadbenog veselja ostale su samo deo porodičnog albuma dramske umetnice.

Pročitajte: Upoznajte Olgu: Marija Bergam objavila prvu fotografiju tromesečne ćerke FOTO

Instagram

 

Nedavno se, međutim, pojavio drugi način da šira javnost vidi kako to Marija izgleda u sneg beloj haljini. Naime, sa kolegom Petrom Strugarem u promotivne svrhe pozirala je, ona u večanici on u svečanom odelu. Nekoliko haljina je za potrebe fotografisanja za magazin "Venčanje" ona razmenila a svi su se složili da joj divno svaka od izabranih stoji te da je sigurno na dan svog venčanja bila predivna mlada. 

Pročitajte: Marija Bergam: Razvod je teži nego što sam mogla i da zamislim

Instagram

 

Budući da glumica nije rada da predstavi oca svoje ćerke čini se da će i venčanje Marije Bergam zauvek ostati enigma.

 

 

 

Komentari (0)

Loading