Celebrity News

Prvi put nakon razvoda Marija Bergam u javnosti pojavila se sa drugim muškarcem! Reč je o oženjenom čoveku (FOTO)

Emotivni partner Marije Bergam, od glumičinog razvoda, strogo je čuvana tajna

Prvi put nakon razvoda Marija Bergam u javnosti pojavila se sa drugim muškarcem! Reč je o oženjenom čoveku (FOTO)

Ko je novi emotivni partner Marije Bergam, pitanje je koje se konstantno postavlja. Nažalost, dramska umetnica, koja je pre godinu i po dana okončala brak sa kolegom Rašom Bukvićem nikada u javnosti na tu temu nije želela da govori. Šta više, strogo je vodila računa sa kim će se pojavljivati u javnosti, ko će se pokraj nje naći na slikama objavljenim na društvenim mrežama i da li će i kakve detalje iz privatnog života deliti.

Pročitajte: Marija Bergam: Razvod je teži nego što sam mogla i da zamislim

Petar Đorđević

 

Tog stava ona se držala sve donedavno, kada nas je iznenadila objavivši fotografiju sa muškarcem kojeg svi dobro znamo, glumcem Nebojšom Milovanovićem. Slika na kojoj je Marija u Nebojšinom zagrljaju na trenutak nas je zbunila, te smo pomislili da je među kolegama proradila hemija, te da postoji nešto više od kolegijalnog odnosa.

Pročitajte: Još jedna nagrada u rukama velike glumice: Filmski festival u Somboru u znaku Mire Banjac

Instagram

 

Ipak, istina je nešto drugačija. Marija i Nebojša odlične su kolege koje su sarađivale mnogo puta, između ostalog na filmu “Nigde” Predraga Veselinovića. Prisetiviši se divne saradnje Bergamova je u jendoj slici sa pratiocima na “Instagramu” podelila delić atmosfere sa snimanja sa Milovanovićem, a čim je slika osvanula na njenom profilu i Nebojša je učinio isto. Emotivni partner Marije Bergam još uvek je nepoznanica, a budući da ni njen bivši suprug nema nikoga pored sebe nije isključeno da će se nekadašnji ljubavnici pomiriti.

Komentari (0)

Loading