Celebrity News

Svake večeri ga gledate u Igri sudbine, a pojma niste imali da je brat Ivana Bosiljčića! Evo ko je on i u kakvom su odnosu braća (FOTO)

Brat Ivana Bosiljčića takođe je poznati glumac

Svake večeri ga gledate u Igri sudbine, a pojma niste imali da je brat Ivana Bosiljčića! Evo ko je on i u kakvom su odnosu braća (FOTO)

Petar Đorđević

Jedan od naših najuspešnijih glumaca Ivan Bosiljčićgodinama uživa u skladnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević, oni su danas ponosni roditelji devojčice Nine i, čini se, podjednako zaljubljeni kao kada su 2011. godine stali pred matičara. Budući da svoju privatnost ne deli na tacni i detalje čuva za sebe i kada je reč o supruzi i ćerki, ali i kada je reč o svojim roditeljima i bratu Draganu, u javnosti je malo poznata i informacija da on ima popularnog rođaka sa kojim je veoma blizak. Naime, brat Ivana Bosiljčića sa očeve strane takođe je svoj put pronašao u svetu glume, a gledali smo ga u jednoj od najpopularnijih domaćih serija "Igra sudbine" u kojoj je tumačio veoma upečatljiv lik.

Ivanovom bratu od strica Milanu Bosiljčiću, uloga opasnog Komarca u pomenutoj seriji donela je veliku popularnost,  a on je u jednom intervjuu detaljno objasnio u kakvom je odnosu sa Ivanom i kako je on uticao na njegov poslovni put.

Pročitajte: Mislilo se da će njihova ljubav VEČNO TRAJATI - OVA ŽENA je stala na put sreći Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević (FOTO)

- Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu - rekao je brat Ivana Bosiljčića.

Pročitajte: Varala je muža sa Bosiljčićem, dosta je starija i jako atraktivna - Evo ko je POZNATA glumica čiji brak se RASPAO zbog afere sa Ivanom (FOTO)

Otkrio je takođe i da ga je mnogima omiljeni Ivan spremao za prvu ulogu u seriji "Jelena", a uloga Komarca ga je proslavila te zbog toga susret sa publikom, kako on kaže, uglavnom prođe pod čudnim okolnostima.

- Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: "Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot". Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarc - rekao je glumac jednom prilikom. 

Komentari (0)

Loading