Celebrity News

Ona je i dalje diva, a on... Doris Dragović izašla u javnost sa mužem, sad nam je jasno zašto ga je toliko krila (FOTO)

Doris Dragović sa mužem u javnosti dugo se nije pojavljivala

Ona je i dalje diva, a on... Doris Dragović izašla u javnost sa mužem, sad nam je jasno zašto ga je toliko krila (FOTO)

Promo

Ljubavna priča Doris Dragović i Marija Budimira otpočela je pre više od tri decenije, a tada se zbog ljubavi prema porodici pevačica povukla sa javne scene mada ona nikada nije prestala da se bavi muzikom. Iako je iza nje duga i blistava karijera, privatni život uvek joj je bio na prvom mestu, međutim isti ona nije želela da eksponira, pa je svako pojavljivanje Doris Dragović sa mužem u javnosti prava poslastica za sedmu silu i uvek prava senzacija.  

Naime, nakon dužeg vremena čuvena pevačica pojavila se sa suprugom na jednom događaju u Splitu, a fotografija koju je ona objavila na "Instagramu" izazvala je ogromnu pažnju.

Pročitajte: Bili su par snova, a venčanica je kao iz bajke - Nikad viđena fotografija sa venčanja Doris Dragović i njenog prezgodnog muža Marija

 

 

 - Kad se duše spoje - napisala je u svojoj najnovijoj objavi Doris koja je u društvu supruga pozirala fotoreporterima, a koliko je ljubav među njima jaka govore ove njene reči kao i osmesi na licima supružnika.

Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, a kasnije su priznali da su se jedno drugom svideli na prvi pogled.

- Mario me je osvojio vedrinom i izgledom. Imao je hiljadu zvezda i nadu u očima. Bila je 1989. Napolju je bilo nesnosno vruće, a sa drugaricom Ivankom Luetić otišla sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svetlost. Lenjo se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i videla Marija. Odmah mi se dopao, iako priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled - otkrila je Doris, a on je dodao: "Nije me osvojila, već me je bukvalno oborila s nogu!"

Pročitajte: Zbog njega je napustila sjajnu karijeru, a ovako su Doris Dragović i njen suprug izgledali na venčanju pre tri decenije (FOTO)

 

 

Ljudi bi rekli, ljubav na prvi pogled. Dodala bih da ne postoji, jer na prvi pogled samo grmi, a sve ono lepo što se zove ljubav dešava se polako kasnije, vremenom...- komentarisala je splitska pevačica ranije.

Pročitajte: On je preslikani otac! Sin Doris Dragović je neopisivi šmeker (FOTO)

 

 

Njihova veza krunisana je brakom u aprilu 1990. godine u crkvi Svetog Ante na Poljudu. Splitsko venčanje tada je bilo tema godine, a njihova bajkovita priča traje i danas. Doris je svojevremeno ispričala da se dosta mučila tražeći venčanicu u Trstu jer je bila trudna. Septembra 1990. rodila je sina Bornu.

Pročitajte: Ove fotografije slamaju srce supruzi Aleksandri - Poznata pevačica iz Hrvatske TAJNA LJUBAVNICA Zdravka Čolića

printscreen youtube

 

O svom braku retko je pevačica iznosila detalje te ne čudi činjenica i da Doris Dragović sa mužem u javnosti nismo imali često prilike da vidimo, a poznato je da je ona proživljavala veoma težak period 2018. godine kada je njen voljeni doživeo srčani udar. 

- Tri puta su me vraćali u život, gubili i vraćali. Prvo što sam posle toga čuo je glas moje Doris u snu, u bolnici, kada sam se budio iz kome. Tada sam prepoznao njen glas, sina Borne i mog brata Zlatana. Polako sam se vratio živima - rekao je za "Slobodnu Dalmaciju" penzionisani vaterpolista.

Komentari (0)

Loading