Celebrity News

Plava i prelepa: Sergej Trifunović objavio fotografiju sa novom devojkom, mami je konačno srce na mestu (FOTO)

Nova devojka Sergeja Trifunovića takođe je umetnica

Plava i prelepa: Sergej Trifunović objavio fotografiju sa novom devojkom, mami je konačno srce na mestu (FOTO)

Boško Karanović

Titulu velikog zavodnika i jednog od najpoželjnijih muškaraca domaće javnosti Sergej Trufunović dobio je nakon maestralno odigrane uloge u filmu "Stršljen". Harizmom, talentom, duhovitošću, otresitošću privlačio je glumac tada dame svog uzrasta, a vremenom spisak njegovih obožavateljki samo se množio i širio. Neretko se Sergej mogao naći u društvu zgodnih, popularnih i moćnih devojaka, pojedine među njima uspele su i da ga zavedu, ipak nijednoj nije pošlo za rukom da na duže staze osvoji njegovo srce i odvede ga pred oltar. Odlučio je prećutno dramski umetnik da vodi samački život sve dok se ne pojavi ona "prava" i jedina samo za njega, što se, ako je suditi po njegovim najnovijim fotografijama objavljenim na "Instagramu", nedavno i dogodilo. Nova devojka Sergeja Trifunovića, epitet je koji su pratioci glumca nadenuli zgodnoj plavuši koja pozira u njegovom zagraljaju.

Pročitajte: KONAČNO! Sergej Trifunović objavio LEPE VESTI: Vreme je za zasnivanje porodice! (FOTO)

Instagram

 

 

Reč je o umetnici Ani Đorđević, simpatičnoj plavuši koja obožava more, putovanja u globalu a veliki je ljubitelj i pasa što joj je takođe zajedničko sa Sergejem. Da je upravo ona nova devojka Sergeja Trifunovića posumnjalo se još pre par meseci nakon objave prvog zajedničkog posta, dok su sada nakon najnovijih fotografija sumnje dodatno podgrejane. 

Pročitajte: Njihov poljubac u javnosti i dalje se prepričava: Ljubav Kristine Kovač bio je ovaj naš sjajni glumac, mlađe generacije ostaće u šoku

Instagram

 

Sergejevi pratioci na društvenim mrežama oduševljeni su Anom, a jedan od fanova glumcu je poručio da je konačno došlo vreme da se pozabavi malim Trifunovićima, čemu bi se, veruje se, majka dramskog umetnika Slobodanka najviše obradovala. 

Pročitajte: Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Nadica

00:43 12.01.2023

Odvratna bolesna porodica,ovaj nije nikakav poželjan muškarac, već težak umišljeni iskompleksirani ološ , da je valjao,već bi bio ostvaren i sa djecom!!! Ovako je nepoželjan i za prijatelja,a kamoli za nešto više. Jedno veliko fuuujjjjj za bolesnika!!!!