Celebrity News

Od lepotice nije mnogo ostalo… Rasturila porodicu zbog Mikija Đuričića pa nestala! Evo kako danas izgleda nekada fatalna Suzana Perović

Sin Suzane Perović doneo je mnogo problema pevačici

Od lepotice nije mnogo ostalo… Rasturila porodicu zbog Mikija Đuričića pa nestala! Evo kako danas izgleda nekada fatalna Suzana Perović

Ata Images

U centru medijske pažnje sin Suzane Perović našao se 2013. godine kada je estradna umetnica bila jedna od učesnika "Farme 5". Navodno, Nikola je tokom pevačicinog boravka u rijalitiu ležao zatvorsku kaznu, a sve zbog toga što je sa šestoricom momaka opljačkao pumpu. Suzaninom mezimcu na teret je stavljeno i ometanje javnog reda i mira, a po puštanju na uslovnu slobodu našao na poternici jer se nije odazivao na pozive nadležnih organa. 

Pročitajte: Suzana Perić prvi put sa ćerkom u javnosti! Jedna stvar ne prestaje da se komentariše (FOTO)

 

 

Probleme sin Suzane Perović i nakon toga nije prestao da stvara. Prošle godine on se ponovo našao na naslovnim stranama tabloida a sve zbog toga što je nakon žučne porodične svađe sam sebi pucao u butinu.  Sa pomenutim nedaćama svoga naslednika pevačica se hrabro nosila, uz podršku ćerke Dajane i supruga Vladimira Vlade Perovića, ipak tragovi na srcu, duši pa i licu su ostali.

Pročitajte: Mila moja Titi, mirno putuj: Tuga u domu Suzane Mančić, voditeljka slomljena od bola FOTO

 

 

Mada se Suzana trudi da se neguje, brige i godine su učinile svoje, a pojedini njeni fanovi primetili su da je nestao sjaj u njenim očima. Na svu sreću više je onih koji komentarišu da je za svoje godine ona i dalje vrlo poželjna te da mnogo mlađe koleginice mogu da joj pozavide. 

 

 

 

Suzana Perović mlađoj generaciji ostala je upamćena po javnoj preljubi. Ona je, naime, u rijalitiju Zadruga ušla u vezu sa Mikijem Đuričićem, od koga je pretrpela nasilje.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Srdjan sa zvezdare

08:12 12.01.2023

Stigle je godine.. Nije bila 'cvecka'dok je i sama bila u braku,voli ona paralelno...