Celebrity News

Mustafa se vratio: Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta (FOTO)

Bivši suprug Emine Jahović ponovo je pronašao sreću

Mustafa se vratio: Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta (FOTO)

Nakon što se razvela od turskog muzičara Mustafe Sandala Emina Jahović govorila je o svom bivšem izabraniku samo najbolje. Dogovorili su se nekadašnji emotivni partneri da zajedno odgajaju sinove Jamana i Javuza, zbog njih su nastavili da se viđaju, a čak i rođendane naslednika proslavljali su skupa zagrljeni. U par navrata posumnjalo da će da će i do pomirenja muzičkog para doći, nažalost, scenario je bio potpuno drugačiji. Naime, bivši muž Emine Jahović prestao je da izmiruje zakonske obaveze u vidu alimentacije te ga je pop zvezda izvela pred sud. Dosta se o tome pisalo i pričalo, a smatralo da je do promene u ponašanju Turčina došlo jer se zaljubio i potpuno posvetio svojoj novoj devojci, sa kojom je ubrzo stao i pred matičara.

Pročitajte: Prva fotografija iz NOVOG DOMA Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu (FOTO)

Bivši muž Emine Jahović i njegova nova izabranica Melis Sutšurup već neko vreme uživaju u ljubavi. Da se silno vole svedoče fotografije koje svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju, kao i postovi i ljubavne poruke. Poslednja u nizu je rođendanska čestitka koju je Melis posvetila Mustafi a glasi: 

– Hvala ti za dan kada si rođen, dragi moj mužu. Ti si veoma poseban čovek. Drago mi je da si moj saputnik. Srećan rođendan – napisala je ona uz par zajedničkih fotografija.

Pročitajte: Rat između bivših supružnika ne prestaje: Emina povukla neočekivan potez, Mustafi se ovo neće svideti

Instagram

 

Neosporno je da Sandalu drugi brak prija, da ga nova supruga čini radosnim, nažalost Emina nije imala sreće da pronađe sreću pokraj nekog muškarca. Tvrdi da je za sve kriv Saturn, a evo šta je rekla o bivšem i njegovoj emotivnoj partnerki:

– Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu – ispričala je nedavno Jahovićeva.

Komentari (0)

Loading