Moda

Jedan sako dve žene: Modni okršaj Emine Jahović i Milice Pavlović, kojoj bolje stoji ova odvažna kombinacija? (FOTO)

Emina Jahović i Milica Pavlović ponele isti komad garderobe

Jedan sako dve žene: Modni okršaj Emine Jahović i Milice Pavlović, kojoj bolje stoji ova odvažna kombinacija? (FOTO)

Emina Jahović i Milica Pavlović spadaju u pevačice koje svojim modnim odabirima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Veoma izazovne u gotovo svakoj kombinaciji u kojoj se pojave, one svojim izgledom izazivaju opšte oduševljenje, a posebno je to slučaj kada su društvene mreže u pitanju gde se ne zna koja broji više lakova i komentara. Poznate kao zaljubljenice u modu koje uvek idu u korak sa najnovijim trendovima, prepoznatljive su i po upečatljivom i jedinstvenom stilu koji svaka na svoj način ume odlično da iznese. Upravo iz tog razloga, na "Instagram" sceni nastao je pravi bum kada su osvanule fotografije na kojima su identično odevene.

Veoma efektnom odelu u animal printu, očito nisu mogle odoleti Emina Jahović i Milica Pavlović koje su se pohvalile stajlinzima pa sada svi pričaju o ovom modnom okršaju, te komentarišu kojoj bolje stoji.

Naime, Emina je nedavo objavila selfi u ogledalu u oversized sakou i pantalonama u leopard printu, a ovaj outfit upotpunila je crnim čipkanim bodijem. Kosu je vezala u punđu, a od aksesoara odlučila se za glomazne zlatne minđuše i crni kaiš sa zlatnom šnalom.

Pročitajte: Na istom mestu u isto vreme identično obučene - Modni okršaj Slobode Mićalović i Jelene Gavrilović, kome bolje stoji? (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Isto obučena pojavila se i Milica na jednom nastupu s tim što je čitavu priču iznela na malo drugačiji način. Pevačica je ispod sakoa imala crni minijaturni top, dok je kosu vezala u visoki rep. Za razliku od Emine koja je imala diskretnu šminku u nude tonovima, Milica je bila scenski našminkana.

Pročitajte: Došle u istu emisiju isto obučene, čak i cipele identične - Modni okršaj Dajane Paunović i Darije Kisić, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Instagram

 

Verujemo da vam je od stajlinga Emine Jahović i Milice Pavlović na kratko zastao dah, jer su ga obe iznele na veoma upečatljiv način, a iako važi pravilo da bi trebalo nositi samo jedan komad odeće ili detalj s animl printom, ove dve dame su primer da ipak postoje izuzeci.

Komentari (0)

Loading