Celebrity News

Nataša Aksentijević šokirala je mnoge i podigla veliku prašinu u javnosti! Voditeljka otvorila dušu i priznala svoj VELIKI GREH

Ljubavnica Nataša Aksentijević, tema je o kojoj priča čitava javnost

Nataša Aksentijević šokirala je mnoge i podigla veliku prašinu u javnosti! Voditeljka otvorila dušu i priznala svoj VELIKI GREH

Jedna od omiljenih lica sa naše javne scene, glumica i voditeljka koja pleni duhovitom prirodom i neporečivom harizmom, dospela je ovih dana ponovo u žižu medijskog interesovanja te podigla veliku prašinu priznanjem koje je izrekla, a vezano za njen emotivni život. Da je ljubavnica Nataša Aksentijević bila, te da ovo iskustvo nije strano popularnoj dami otkrila je ona gostujući u jednoj emisiji i po ko zna koji put stavila do znanja svima da je u njenom slučaju iskrenost prioritet.

Navikli smo već od Nataše DNK, kako je mnogi oslovljavaju, da bez zadrške govori o temama koje bi većina preskočila, a ovog puta ona je iznela i neke do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života te svojom izjavom šokirala mnoge:

Pročitajte: PREVARANTI, SUROVI LJUDI! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani Joksimović nakon što je radila na njihovoj televiziji

printscreen

 

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša i dodala da stariji muškarci nikada nisu bili njena "šoljica čaja":

- Ja ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao "Mogli smo da odemo na večeru", ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one "večeravale" - ispričala je za "Hype TV" voditeljka koja je godinama u braku sa Dušanom i sa kojim ima dvoje dece, a često ističe i da je od retkih srećnica koja je iskusila ljubav takvog inteziteta.

Pročitajte: "Ko je doveo ovu debelu? " - Nataša Aksentijević doživela VELIKI STRES zbog uvreda

Luka Šarac

 

On ume da me smiri i da me uznemiri. O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: "Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila". Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života , problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: "Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata". I to se zaista dogodi - ispričala je ona za "naš magazin" jednom prilikom i priznala da joj je suprug mnogo toga oprostio, a za zlo joj očito nije uzeo ni to da je ljubavnica Nataša Aksentijević bila svojevremeno.

Komentari (0)

Loading