Celebrity News

Novak postaje stric! Saška Veselinov konačno pokazala STOMAK DO ZUBA! Trudnoća joj predivno pristaje! (FOTO)

Trudna Saška Veselinov blista

Novak postaje stric! Saška Veselinov konačno pokazala STOMAK DO ZUBA! Trudnoća joj predivno pristaje! (FOTO)

Privatna arhiva

Supruga Đorđa Đokovića, mlađeg brata teniskog šampiona Novaka Đokovića, oglasila se na društvenim mrežama i potvrdila vesti o kojoj se već dugo u javnosti nagađa. Naime, da je trudna Saška Veselinov te da u slavnu porodicu uskoro stižu rode potvrdila je ponosna mama na svom Instagram profilu i otkrila kada joj je termin za porođaj.

- Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje, iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom. Ali o sreći zaista treba da se ćuti - napisala je trudna Saška Veselinov u opisu fotografije na kojoj je bukvalno na "sedmom nebu", a zatim dodala:

Pročitajte: PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

- Sada kada je već postalo očigledno i da ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - zaključila je Saška vidno uzbuđenja i srećna što više ne mora da se krije.

Saška i Đorđe u ulozi roditelja ostvariće se po prvi put, a plavokosa lepotica raznežila je sve objavom na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak, a moramo priznati ona blista i može se reći da nikada lepše nije izgledala.

Čestitke na konto najlepše vesti i odgovornosti koje ih čekaju ne prestaju da se nižu na profilu budućih roditelja, a neki od komentari su i da će se Jelena i Nole zasigurno odlično pokazati u novoj ulozi kao i da novog člana sa najviše nestrpljenja iščekuju Stefan i Tara.

Komentari (0)

Loading