Celebrity News

Dule Savić pozirao sa unučićima: Mirkina i Vujadinova deca su lepi kao lutke, a devojčica je ISTA MAJKA! Pogledajte porodičnu fotografiju

Dule Savić sa unučićima voli da se druži u slobodno vreme

Dule Savić pozirao sa unučićima: Mirkina i Vujadinova deca su lepi kao lutke, a devojčica je ISTA MAJKA! Pogledajte porodičnu fotografiju

Bojan Rajević

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić ponosni su roditelji četvoro mališana koji se trude da svaki svoj slobodan trenutak provedu sa njima, međutim mladim roditeljima ponekad su potrebni i trenuci samo za sebe, pa tada u pomoć priskaču svi članovi porodice, kako Mirkina mama, tako i Vujadinovi roditelji. Da je legenda srpskog fudbala godinama najveća podrška sinovima, pa svoje slobodno vreme sa uživanjem provodi sa Vujadinovom decom  Adrijanom, Andrejom, Mihajlom i malenom Anikom, kao i preslatkom Uroševom ćerkom Lenom, imali smo prilike u više navrata da se uverimo putem društvenih mreža. Nakon povlačenja iz sporta on je posvećen najviše mališanima,a da ipak ne odustaje od sportskih aktivnosti svedoči i najnovija fotografija na kojoj Dule Savić sa unučićima kvalitetno koristi vreme.

Naime, njegovi najbolji saigrači jesu naslednici njegovog sina sa kojima se rado relaksira, ali ima čemu i da ih nauči posebno kada su sportske veštine u pitanju.

Pročitajte: Ni Marina ne može da ih razlikuje - Brat blizanac Duleta Savića BIZARNO LIČI na fudbalera, pogledajte čime se on bavi i kako izgleda (FOTO)

Budući da je on prvi igrač kom je je stadion skandirao celo ime i prezime i čovek koji je išao glavom tamo gde drugi nisu smeli nogom, mališani su sreće da od malih nogu imaju najboljeg učitelja, a ako je suditi po fotki na kojoj Dule Savić sa unučićima pozira na fudbalskom terenu reklo bi se da će porodica Savić imati dostojne naslednike slavnog dede, kakav je uostalom i njihov otac Vujadin.

S obzirom na to da je Vujadin ozbiljno poradio na proširenju porodice, deda Dule neće imati problema da okupi i ceo fudbalski tim sa kojim će dokle god ga zdravlje služi provoditi na sportskim terenima.

Komentari (0)

Loading