Moda

Kada je stigla doktorka Milica svi su se okrenuli: Partnerka Ane Brnabić glavna meta ogovaranja posle ovog pojavljivanja (FOTO)

Izgled Milice Đurđić, emotivne partnerke Ane Brnabić za svaku je pohvalu

Kada je stigla doktorka Milica svi su se okrenuli: Partnerka Ane Brnabić glavna meta ogovaranja posle ovog pojavljivanja (FOTO)

Nema osobe koja se neće složiti da Ana Brnabić ima izuzetno lepu emotivnu partnerku, koja osim svojim stasom pleni i neverovatnim šarmom. Izgled Milice Đurđić nije njeno jedino, niti najbolje oružje, poznato je da je Anina izabranica cenjena doktorka, ipak to šta je odenula, šta ponela na nogama i kako je začešljala kosu postalo je prva stavka koju pripadnice lepšeg pola uoče na njoj, a sve zbog toga što itekako ume da se obuče.

Pročitajte: Pariz je pao na šarm prve dame: Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida (FOTO)

Boško Karanović

 

Izgled Milice Đurđić, kao i njen stil odevanja gotovo bez izuzetka za svaku su pohvalu. Partnerka srpske premijerke voli skupocene komade, istovremeno se na njoj mogu videti jednostavne i jednobojne stvari, a vrlo je vešta u uklapanju vintage i modernih detalja.

Pročitajte: Nikada ga nismo videli: Sin Ane Brnabić prvi put pred kamerama, plavokosi Igor ukrao mami šou u Skupštini FOTO

Boško Karanović

 

Odabirom garderobe i nedavno na otvaranju festivala Zimska bajka Milica je ostavila jako lep utisak. Za tu priliku ona je ponela braon pantalone širokih nogavica, ogrnula je sneg beli oversize kaput, oko vrata je stavila iste boje šal, a kosu je skupila i prekrila je bež šeširom. Celokupna kombinacija ne bi bila toliko dobra da na sve to ona nije obula savršene kaubojke, belo sive boje.  Izgled Milice Đurđić mnoge dame bi da iskopiraju, što samo malom broju njih polazi za rukom, jer nije sve u krpicama. Harizma i dostojanstveno držanje su stavke koje Milicu čine posebnom.

Komentari (6)

Loading
BOBA

20:56 17.12.2022

Treba da nas je sve sramota ko je nama premijer i kako nam se Vucic ruga.Pa dok le ce taj radikal da unistava Srbiju na sve moguce nacine.

Zabrinut

22:36 18.12.2022

Sve se plasim,nema se para. Za to se brine njena partnerka,kraduci od naroda.

hedonista

07:59 20.12.2022

Cega se pametan stidi time se budala ponosi. Bolest je sada trend, lakse do posla, polozaja, lagodnog zivota. Pre su se ljudi postovali, ziveli zajedno a ovakve gurali na lomacu (sigurno sa razlogom).

Sanja

21:19 20.12.2022

Sivo, braon, belo, krem...fenomenalno. Šta je toliko hvalite, dosadni ste!