Celebrity News

Uslikani u zanosu kako se ljube! Srna Lango sve priznala, mnogo ga voli! Pogledajte prve fotke srećnog para

Srna Lango ljubav prema muškarcima, nakon razvoda, doživljava na poseban način

Uslikani u zanosu kako se ljube! Srna Lango sve priznala, mnogo ga voli! Pogledajte prve fotke srećnog para

Po razvodu od kolege Irfana Mensura Srna Lango odabrala je da ljubavni život ostavi po strani. Posvetila se odgajanju sinova, koje je izvela na pravi put, dok se takođe u velikoj meri okrenula poslu. Godinama Srna Lango ljubav deli isključivo sa naslednicima i publikom, koja joj je istom merom vraća.

Pročitajte: Deceniju od razvoda sa Mensurom Srna Lango otkrila zašto je OTIŠLA: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume (VIDEO)

Petar Djordjevic

 

Glumica, koja se dokazala i kao vrsna književnica, voli kada je na sceni ili pak kada pred kompjuterom smišlja zaplet svoje nove priče, a najradosnija je kada je okružena članovima porodice. Stariji sin Aleksa i mlađi Pavle, koji je pošao njenim stopama, centar su sveta dramske umetnice te ona u šali voli da kaže kako su to jedini muškarci koji su joj u ovom momentu potrebni. 

Pročitajte: VERILA SE Srna Lango: Na ruci je zasijao prsten, otkrivamo ko je srećnik (FOTO)

Instagram

 

Uživa Srna u svakom danu provedenom s naslednicima, ponosi se njihovim odabirima profesije, a podržava ih i kada je reč o emotivnim partnerkama. Buduće snajke izuzetno voli i ceni i ne usuđuje se o njima da kaže niti jednu jedinu ružnu reč. Smatra da su vredne njenog poštovanja sve dok usrećuju njene sinove i dok se prema njoj ophode s pažnjom i uvažavanjem.

Pročitajte: Koliko te samo ludo volim! Srna Lango prvi put posle RAZVODA pokazala fotografiju muškarca koji joj je ZAUVEK UKRAO SRCE

Instagram

 

Da je glumica zadovoljna zbog toga kakav su izbor po pitanju izabranica njeni mezimci napravili svedoče fotografije koje je pre par dana objavila na svom "Instagramu". Naime, Srna se pratiocima pohvalila devojkom starijeg sina Alekse, Marijom, tačnije odnosom koji mladi par gaji. Na privrženost sina i buduće snaje dramska umetnica nije ostala imuna, a po svemu sudeći ni njeni fanovi koji su ispod slika nanizali divne komentare.

Pročitajte: Za dobre početke: Deceniju posle razvoda Srna Lango nazdravlja sa ovim muškarcem FOTO

Instagram

 

Srna Lango ljubav vidi kao osnovnu pokretačku snagu za život i stvaranje stoga je presrećna kada vidi da su njeni naslednici u tom pogledu zadovoljni. 

 

 

Komentari (0)

Loading