Celebrity News

Nikad viđene fotografije venčanja Nikole Jokića otkrivaju tajnu: Pogledajte kako se zaista košarkaš ophodi prema svojoj supruzi

Svadba Nikole Jokića događaj je o kojem se još uvek, dve godine kasnije, priča

Nikad viđene fotografije venčanja Nikole Jokića otkrivaju tajnu: Pogledajte kako se zaista košarkaš ophodi prema svojoj supruzi

Kada je objavljeno da je zakazana svadba Nikole Jokića svi su pohitali da saznaju što više detalja. Budući da su MVP košarkaš i njegova izabranica Natalija oduvek u odnosu sa medijima bili tajnoviti nije se očekivalo da će za javnost oni o najsrećnijem danu otkriti bog zna šta. Znalo se da će Jokić angažovati najbolji domaći bend za atmosferu, da neće žaliti ni para ni vremena, ali i da će u restoranu u svom rodnom Somboru okupiti veliki broj saigrača iz NBA klubova u kojima je igrao. Sve drugo do samog dana, kada su društvenim mrežama počele da kruže fotografije svadbenog veselja, ostalo je tajna.

Pročitajte: Prve fotografije praznično ukrašenog doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje: O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

 

 

Svadba Nikole Jokića protekla je baš onako kako su zaljubljeni mladenci zamišljali. Pevala im je Aleksandra Prijović, a svirao bend Ace Sofronijevića. O ludoj žurci i dan-danas se priča među prijateljima skladnih supružnika, koji su u međuvremenu postali roditelji devojčice Ognjene, dok i njih dvoje na svakodnevnom nivou vole da se prisete detalja venčanja i pogledaju slike. 

Pročitajte: Ćerkica Nikole Jokića obožava da gleda tatu: Malena Ognjena bila je zvezda Arene u Berlinu (FOTO)

Instagram

 

 

Instagram

 

Budući da im je danas druga godišnjica od venčanja delić atmosfere sa svadbenog veselja, ono što do sada niko nije video niti je iko objavio podelila je na svom "Instagramu" Natalija uz komentar " Omiljena žurka svih vremena". Ona je pratiocima otkrila deliće njene i Nikoline skrivene intime u par fotografija, što je fanove zaljubljenog para oduševilo.

Pročitajte: Preko noći: Nikola Jokić njoj nije odoleo, javnost i dalje ne veruje da je istina (foto)

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Izgled restorana, lepota haljine, atmosfera sve moglo pročitati iz par fotografija vešto poređanih na profilu supruge košarkaša.

Komentari (0)

Loading