Celebrity News

Prve fotografije praznično ukrašenog doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje: O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

Ćerka Nikole Jokića preslatka je beba

Prve fotografije praznično ukrašenog doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje: O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

Od prvog trena ćerka Nikole Jokića ukrala je srce MVP košarkaša. Malena devojčica centar je sveta sportiste koji sve čini zarad njenog kikota. Rođeni Somborac tata je postao prošle godine, kada je njegova dugogodišnja devojka, sada već supruga Natalija Jokić na svet donela ćerku, kojoj je dato ime Ognjena, a ponosni roditelji odlično su se snašli u novim itekako izazovnim ulogama.

Pročitajte: Brak Nikole i Natalije Jokić na kimavim nogama: Košarkaš sa suzom u oku priznao da teško prihvata taj poraz (FOTO)

Instagram

 

Oboje su porodični ljudi, pa im prija vreme provedeno kod kuće sa naslednicom, a budući da veći deo dana kada ne rade vole da su u svom domu potrudili su se da ga pred praznike, a zarad svoje mezimice predivno ukrase. Mada je Ognjena još uvek vrlo mala i najverovatnije se kad poraste tih detalja neće sećati, Nikola i Natalija učinili su sve kako bi joj što bolje dočarali Novu Godinu i praznike koji predstoje i tako naprave značajne temelje u njenom vaspitanju i odgoju.

Pročitajte: Prva fotografija ćerke Nikole Jokića: Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Nedavno su priveli kraju ukrašavanje jelke, koja obiluje zlatno-srebrnim detaljima. Kugle, anđelčići, irvasi našli su se na novogodišnjem drvetu Jokića koji se lagano pripremaju za najluđu noć u godini, koju će opet najverovatnije provesti kraj svoje naslednice.

Pročitajte: Tatin najslađi trofej: Ćerka Nikole Jokića prvi put u javnosti (foto)

Instagram

 

Ognjena je Natalijina i Nikolina polazna tačka i sve se vrti oko nje, radosni su što je ona ušla u njihov život i sve čine da ne propuste one najvažnije i najznačajnije trenutke, a posebno su im praznici važni. Posvećeni su ćerki u potpunosti, o čemu, između ostalog, svedoči i stajling njihove naslednice. Na jednoj od fotografija koju je supruga košarkaša podelila sa svojim pratiocima na "Instagramu" ćerka Nikole Jokića pozira u teksas jakni sa značajni printom na leđima. Malo je reći da su ovim gestom Natalija i Nikola oduševili javnost, bilo je raznih komentara, a među njima i jedan po kojem je mala Ognjena prava trendseterka sa nepune dve godine.

Komentari (0)

Loading