Celebrity News

Ćerka Nikole Jokića prvi put pred kamerama, prekinula tatin intervju! Ovaj snimak će vas raznežiti (VIDEO)

Ćerka Nikole Jokića tatin je najveći trofej

Ćerka Nikole Jokića prvi put pred kamerama, prekinula tatin intervju! Ovaj snimak će vas raznežiti (VIDEO)

Instagram

Nikola Jokić, dvostruki osvajač MVP nagrade i prema mišljenju mnogobrojnih navijača najbolji Evropljanin ikada u NBA, sa samo 27 godina postao je prava košarkaška legenda, a pored neverovatnih uspeha na terenu on je i te kako ispunjen i na privatnom planu za šta može zahvaliti supruzi Nataliji koja mu je pored toga što mu je najveći oslonac i podrška, podarila najvredniji i najslađi trofej, malenu Ognjenu. Nikola i Natalija zaljubili su se još pre deset godina, kada Jokićeva velika karijera nije bila ni nagoveštena, ali su zajedno prošli mnogo toga, otišli na drugi kraj sveta i uz njenu podršku Džoker je postao najbolji košarkaš sveta. Venčali su se 24. oktobra 2020. a naredne godine, rođena je ćerka Nikole Jokića koja je tatina najveća podrška na svim utakmicama, ali i ključna u onoj životnoj.

Pročitajte: Ćerkica Nikole Jokića obožava da gleda tatu: Malena Ognjena bila je zvezda Arene u Berlinu (FOTO)

Instagram

 

Otkako je stupio u brak sa prelepom Natalijom, Nikola na svaki način ostavlja utisak srećnog i zadovoljnog čoveka čemu svedoči i činjenica da on pred svaki meč venčanu burmu skine sa prsta i okači je na pertle kako se ni na trenutak od nje ne bi odvajao, a nakon rođenja ćerkice on je kompletno ispunjen čovek koji i te kako neguje prave porodične vrednosti.

Ćerka Nikole Jokića, Ognjena, uveliko je zvezda društvenih mreža i njenoj slatkoći nemoguće je odoleti, a ovog puta ona je uspela da nasmeje tatu kao i njegove brojne fanove.

Pročitajte: Prve fotografije praznično ukrašenog doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje - O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

 

Naime, prilikom jednog intervjua koji je košarkaški as davao u toplini svog porodičnog doma u kojem se oseća najprijatnije i najvoljenije, malena lepotica pozvala je tatu i na trenutak prekinula veoma važan intervju.

Izmamila je Ognjena osmeh na lice svom popularnom ocu što nesumnjivo čini svakodnevno, ali uspela je i da rastopi srca mnogih, te se snimak brzinom svetlosti širi društvenim mrežama dok komentari lepe sadržine ne prestaju da se nižu.

Komentari (0)

Loading