Celebrity News

Koja ne bi pala? Minja Miletić uslikana u zagrljaju OŽENJENOG FUDBALERA milionera, cela nacija ga obožava (FOTO)

Dečko Minje MIletić misterija je za širu javnost

Koja ne bi pala? Minja Miletić uslikana u zagrljaju OŽENJENOG FUDBALERA milionera, cela nacija ga obožava (FOTO)

Ko je dečko Minje Miletić i otac njenog deteta po svemu sudeći ostaće zauvek tajna, jer atraktivna voditeljka o svom emotivnom životu odbija da govori. Iz razloga što o svojoj intimi ne priča svi su ostali zapanjeni kada je u medijima obelodanila da je u drugom stanju, u neku ruku su se i ponadali da će konačno ona izabranika pokazati.  Kada se porodila o svom partneru Minja je rekla taman toliko da zadovoljni znatiželju medija. Između ostalog, kazala je da je njen nevenčani suprug brižan otac, da sa njim deli obaveze oko ćerke Anike, ali i da o venčanju zaljubljeni par još uvek ne razmišlja. Interesantno je da tokom svih prethodnih godina voditeljka niti jedan jedini gradski događaj medijski ispraćen nije posetila sa izabranikom, a sve u cilju da njegov identitet skrije i to joj za sada polazilo za rukom.

Pročitajte: Mamina mala kopija: Minja Miletić prvi put otkrila lice ćerke, pogledajte zašto je Anika glavna zvezda na plaži (FOTO)

 

 

Dok je s jedne strane dečko Minje Miletić tajna i to će najverovatnije i ostati, voditeljka ostatak svog privatnog života rado deli sa publikom. Odlično svi znaju kako joj izgledaju roditelji, rođena sestra, krug najboljih prijatelja, gde ona ruča i večerava, na koja mesta izlazi, te je tako nedavno na njenom profilu dospela i fotografija sa zgodnim fudbalerom Nemanjom Vidićem.

Pročitajte: Devojke na letovanju: Ćerka Minje Miletić je baš porasla! Osmeh, oči, kosa, zar nije ista mama (foto)

 

 

Nema Minja običaj da se s javnim ličnostima, sa kojima se privatno ne druži, fotografiše, još manje je voljna da to deli sa pratiocima stoga se svi pitaju šta je to što ju je, osim fantastičnog uspeha koji sportista ima iza sebe, navelo na ovaj postupak. Kratko i jasno ispod zajedničke slike na kojoj Nemanju grli voditeljka je napisala: "Nemanja Vidić".

Komentari (0)

Loading