Celebrity News

Mamina mala kopija: Minja Miletić prvi put otkrila lice ćerke, pogledajte zašto je Anika glavna zvezda na plaži (FOTO)

Ćerka Minje Miletić centar je sveta voditeljke

Mamina mala kopija: Minja Miletić prvi put otkrila lice ćerke, pogledajte zašto je Anika glavna zvezda na plaži (FOTO)

Instagram

Da je ćerka Minje Miletić posebna devojčica znali smo iz priče ponosne mame, koja se ne štedi kada govori o svojoj naslednici koju je dobila pre dve godine na dan svog rođendana. Mala Anika centar je sveta voditeljke i urednice emisije "Direktno sa Minjom Miletić", a po svoj prilici i čitave njene porodice, sestre i roditelja.

Pročitajte: Stajling Minje Miletić koji je podigao buru: Otvoren kupaći i savršeno telo, pogledajte novo izdanje poznate voditeljke (FOTO)

Instagram

 

 

Majka i ćerka već nekoliko nedelja uživaju na proputovanju prvo Italijom, gde su posetile Kapri, Sorento, Poisitano, dok su pre par dana beg od gradske gužve pronašle u Crnoj Gori u Ribarskom selu.

Pročitajte: Minja Miletić prvi put nakon napuštanja N1 televizije: Sada za ćerku imam mnogo više vremena (VIDEO)

Instagram

 

Iako izbegava da Anikin lik prikazuje u medijima, Minja je okupana suncem i ljubavlju svoje naslednice nedavno napravila izuzetak i objavila zajedničku fotografiju dok provode vreme na plaži. Pogled na dvogodišnju princezu svima je oduzeo dah, prvo jer je preslatka i sve više liči na mamu, drugo jer je predivno stilizovana, baš onako kako priliči devojčicama njenog uzrasta.

Pročitajte: Svi sa nestrpljenjem čekaju da vide partnera Minje Miletić: Voditeljka oduševila porodičnom fotografijom

Instagram

 

Fotografija na kojoj se ćerka Minje Miletić i voditeljka druže raznežila je mnoge, koji su komentarisali da dugo ništa slađe i lepše nisu videli.

Komentari (0)

Loading