Celebrity News

Fotografija je dokaz: Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

Majka Milana Kalinića njegov je najveći ponos

Fotografija je dokaz: Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

Voditelj i glumac Milan Kalinić najlepše se oseća kada je u društvu svojih najmilijih, a praznici su idealna prilika za okupljanje. U krugu porodice on je proslavio Božić te iskoristio priliku da svojim pratiocima na "Instagramu" pokaže delić atmosfere iz svog doma za najradosniji hrišćanski praznik. Po svemu sudeći bilo je veselo i u duhu praznika, a majka Milana Kalinića, Boba koju nemamo prilike da vidimo u javnosti postala je prava zvezda društvenih mreža.

Naime, Kalinić je ovom prilikom snimao svoju majku koja ima 77 godina, a koja je očigledno u odličnoj formi te je godine ne sprečavaju da veselo i energično zaigra uz daire uz široki osmeh na licu.

Pročitajte: TRUDNA supruga Milana Kalinića - Sandri stomačić divno stoji, Milan je nežno grli! Pogledajte fotku srećnog para

Instagram

 

- Moja kraljica, 77 godina - napisao je glumac u opisu simpatičnog video snimka ne krijući koliko je ponosan na ženu koja ga je rodila.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića donela KRAJNJU ODLUKU, menja dom - Par pokušava da se dogovori gde će živeti deca

Instagram

 

Majka Milana Kalinića radni vek je provela kao frizerka, a njen salon u centru Beograda godinama je važio za jedan od najpopularnijih. Prezadovoljne mušterije i danas je rado spominju u komentarima na društvenim mrežama, tvrdeći da su u vreme kada im je ona “radila o glavi” imali najbolje frizure.

Pročitajte: Sin Milana Kalinića uznemirio majku i oca - Porodični problemi ne mogu se više kriti (FOTO)

Instagram

 

Inače, zanimljiva činjenica jeste i da se nakon razvoda od Kalinićevog oca, njegova majka preudala za Predraga Radojkovića, oca glumice Anje Mandić, supruge pokojnog Milorada Mandića Mande. Oni danas žive u srećnoj zajednici, a Milan i Anja su odličnim odnosima.

– Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina - otkrila je jednom prilikom Mandina udovica.

Komentari (0)

Loading