Celebrity News

Nikada nećete pogoditi ko su legende sa slike: Cela Jugoslavija ih je obožavala (FOTO)

Život i karijere ovo dvoje umetnika bili su za svako divljenje

Nikada nećete pogoditi ko su legende sa slike: Cela Jugoslavija ih je obožavala (FOTO)

Retki su oni kojima je pošlo za rukom da svojim radom ostave neizbrisiv trag i ispišu starnicu istorije. Još ređi su oni koji su umećem da skroje stihove razgalili srca miliona. To i mnogo više pošlo je za rukom dvoje umetnika koji su se našli u našoj rubrici "pogodite ko je na slici".

Pročitajte:Tri godine boluje za suprugom! Vesna Dragojević bila je muza i inspiracija Oliveru, a ovako su izgledali na dan venčanja (FOTO)

Instagram

 

Ako dobro pogledate videćete da su na fotografiji nastaloj pre više od četiri decenije niko drugi do Marina Tucaković i Oliver Dragojević. Hitmejkerka i kantautor bili su skladni saradnici, koji su uživali u humoru jedno drugog ali i u neverovatnom talentu i harizmi kojom su plenili. Marina je za Olivera napisala nekoliko pesama između ostalog i "Sve što je lepo ima kraj" i "Podseti me šta to beše ljubav" sa kojom se proslavio. Nažalost, rat u staroj Jugoslaviji razdvojio ih, a budući da je Oliver bio izričito protiv da ponovo nastupa u Srbiji nisu se mnogo puta od tada sretali niti sarađivali.

Pročitajte: Danas bi napunila 68 godina: Neutešni Laća objavio Marininu nikad viđenu fotografiju staru ČETIRI DECENIJE

ATA Images

 

Neosporno je da su Marina Tucaković i Oliver Dragojević bili dobar tim, što se vidi i u pesmama koje je ona napisala a on izveo. Takođe bi se na osnovu fotografije reklo da su bili i dobri prijatelji, koji su uvek pronalazili način da se dobro zabave.

Pročitajte: OVO SMO ČEKALI! Prva ispovest Marininog sina Laće 40 dana posle majčine smrti: Istina o SVEMU što zanima javnost

Privatna Arhiva

 

 Do kraja života bili su voljeni od strane publike i kolega. Oliver je preminuo 2018. Marina 2021. godine a iza sebe oboje su ostavili pesme za sva vremena.

 

Komentari (0)

Loading