Celebrity News

Bolne posledice razvoda! Lazar Ristovski uslikan pripit i obnažen: Fanovi ne veruju šta je učinio od sebe (FOTO)

Izgled Lazara Ristovskog tema je današnjih medija

Bolne posledice razvoda! Lazar Ristovski uslikan pripit i obnažen: Fanovi ne veruju šta je učinio od sebe (FOTO)

Niko nije očekivao da će se izgled Lazara Ristovskog za kratko vreme nakon razvoda drastično promeniti. Dramski umetnik, koji sa koleginicom Danicom Ristovski ima dva odrasla sina, odlučio je pre izvesnog vremena da stavi tačku na svoj gotovo četiri decenije dug brak, a nema ko se nije zapitao da li mu je to bila najpametnija odluka. Ova pitanja usledila su nakon što je glumac u javnosti počeo da se pojavljuje sede, gotovo bele kose, izboran, neočešljan a činilo se i pomalo ljut i zabrinut.

Pročitajte: Naravno da je on KRIV: Konačno otkriven razlog RAZVODA Danice i Lazara Ristovskog, cela porodica u šoku

Boško Karanović

 

Spekulisali su fanovi dramskog umetnika da je najnoviji izgled Lazara Ristovskog posledica razlaza od Danice, žene koja mu je poklonila mladost, delimično svoju karijeru zapostavila zbog njegove i odgojila mu dva čestita i vredna sina. Mnogi su pak poverovali da se glumac pokajao, da pati,  a umesto bilo kakve izjave na tu temu on je počeo još jače i više da radi. Posvetio se potpuno poslu, tačnije snimanju serija od kojih bi "Tunel" uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Pročitajte: Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

Fokusirao se glumac i na druge aktivnosti koje ga raduju i otklanjaju umor i ljutit izraz sa njegovog lica. Nedavno je on otputovao na more, omiljenu destinaciju za relaks, odakle se javio pratiocima u vidu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu uz objašnjenje:

- Ko ima mu*a, kupa se u januaru.

Izgled Lazara Ristovskog, ponašanje pa i ova poruka izazvali su komentare glumčevih brojnih fanova. Jedan obožavalac mu je čak poručio: "Sledeći put trezni kačite objave", na šta je on odgovorio: "Ja sam svoje odavno popio".

Pročitajte: Rastanak roditelja ga je šokirao: Ovo je sin Lazara Ristovskog, krenuo je očevim stopama i evo na čijoj je strani u razvodu (FOTO)

Instagram

 

 

Neosporno je da se Ristovski dosta promenio, a da li i u kojoj meri je, kako mediji tvrde, razvod imao utaicaja na to znaju samo on i Danica.

Komentari (0)

Loading