Celebrity News

Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Autor: | 20/12/2022

Trudna Bogdana Ražnatović iznenadila je mnoge izgledom

Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Svetog Nikolu zaštitnika moreplovaca, putnika i dece mnoge porodice u Srbiji danas slave i obeležavaju, pa je tako i u domu folk dive Cece Ražnatović danas posebna atmosfera. Najbliži članovi porodice okupili su se u vili na Dedinju kako bi u prazničnom raspoloženju dočekali goste, a posebnu pažnju privukla je trudna Bogdana Ražnatović, Cecina prelepa snajka. 

Pročitajte: Pa zar joj je stomak već ovoliko porastao? Ovo je prva fotografija trudne Bogdane Ražnatović, iznenadila sve!

Instagram

 

Naime, Anastasija je na "Instagram" profilu podelila delić atmosfere iz porodičnog doma,a pohvalila se i savršenim odnosima sa snajkom koju je istakla u prvi plan.

Pročitajte: TRUDNA Bogdana Ražnatović! Ceca postaje baka po drugi put, evo kog pola je beba i koje ime su izabrali (VIDEO)

Instagram

 

Imajući u vidu da je uvek tip-top skockana, mnogi su se pitali kako trudna Bogdana Ražnatović izgleda, da li je nabacila koji kilogram i kako se oseća, a ako je suditi po fotografijama reklo bi se da joj trudnoća i te kako prija.

Pročitajte: Kombinezon Bogdane Ražnatović krije trudnički stomačić, a dobar je i za višak kilograma - Boja koju morate imati ove jeseni (FOTO)

Instagram

 

Odevena u belo i sa širokim osmehom na licu, ona je zablistala je u punom sjaju, te pobrala mnoštvo komlimenata na račun izgleda, a mnogi su komentarisali i da je Veljko drži kao malo vode na dlanu te da ne mogu da dočekaju da se ponovo ostvare u ulozi roditelja.

Komentari (4)

Loading
Nadica

17:19 20.12.2022

Izoperisana po čelom licu, nos ,usta ....silikonka kao i sve oko nje , zadruga raznatovic!!!!

Zorana

08:55 22.12.2022

Ako je vama ovo stomak do zuba onda ste pogresili jer njoj su ysta do nosa.Ova isoba preslikana Ceca i Anastazija jezim se id pomisli da njen myz dpava sa kopijom svoje majke i sestre .Bar je plasticara mogla da promeni