Celebrity News

Njena bolest ga je zauvek promenila: Ovo je Tifina supruga Ljiljana, a tek da vidite u kakvu lepoticu im je izrasla ćerka (FOTO)

Ćerka Mladena Vojičića Tife izrasla je u pravu lepoticu

Njena bolest ga je zauvek promenila: Ovo je Tifina supruga Ljiljana, a tek da vidite u kakvu lepoticu im je izrasla ćerka (FOTO)

Ata Images

Nakon što je izrazila želju da se bavi muzikom i pokazala da u tim vodama vrlo vešto pliva ćerka Mladena Vojičića Tife postala je tema interesovanja medija i javnosti. Sara Vojičić, doduše, ne bavi se rokenrolom kao njen poznati otac, preferira metal zvuk, ali je u toj sferi vrlo cenjena, a mnogi su primetili i da je izrasla u pravu lepoticu. 

Pročitajte: Slomljen i sav u zavojima: Prva Bregina fotografija posle saobraćajne nesreće zabrinula javnost, pogledajte kako izgleda

Privatna Arhiva

 

Svega nekoliko intervjua od početka karijere ćerka Mladena Vojičića Tife dala je za štampu i tada je istakla u kolikoj meri joj je tata pomogao da se izdigne iz anonimnosti i postane muzičarka čijim nastupima se publika raduje. 

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim- rekla je ona jednom prilikom pa dodala da od prvog trena prati očev savet, a to je da sve što radi radi srcem..

- Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

Pročitajte: Željko Bebek ima tri ćerke, ali nijedna na njega ne liči kao sin: Zvone je od oca nasledio i OVO (FOTO)

 

 

Po lepoti Sara je ipak sličnija majci Liljani Matić Vojičić koja za sebe tvrdi da je po vokaciji večiti student jer je često menjala fakultete. Jedno vreme bila je čak i student Filozofskog fakulteta, na odseku Slavistika ali je bolest uticala na to da profesionalno usmerenje promeni. Budući da zvanična medicina nije imala adekvatno rešenje za njen problem, odlučila je da se prepusti alternativnim lekovima. Na tom putu stigla je do homeopatije.

„Kroz homeopatiju sam otkrila jedan čarobni svijet, prije svega kroz pristup čovjeku i njegovoj bolesti, kakvog sam u svom srcu oduvijek osjećala ispravnim i prije svega ljudskim - rekla je davno ona.

Pročitajte: Željko Bebek potvrdio pretužne vesti: Otišla je moja Selma

Privatna Arhiva

 

Obema svojim princezama na njihovom putu Tifa je velika podrška i oslonac, što one umeju da cene i istom merom mu vraćaju. Divna su porodica kakva se danas malo gde sreće.

Komentari (0)

Loading