Celebrity News

Niko me nije pripremio za ovo, ne znam kako dalje: Milan Marić ne krije kroz šta prolazi (VIDEO)

Odluka Milana Marića da emotivni život ostavi po strani i posveti se poslu ispostavila se kao ispravna

Niko me nije pripremio za ovo, ne znam kako dalje: Milan Marić ne krije kroz šta prolazi (VIDEO)

Nakon što se doznalo da je Milan Marić uplovio u vezu sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, Miom Bjelogrlić o emotivnom odnosu dvoje mladih, lepih, a nadasve talentovanih i inteligentnih ljudi iz dana u dan rađale su se nove priče. Više od godinu dana nagađalo se po medijima i u javnosti ko je koga zaveo, koliko dugo to među njima traje, pa ćak i kako je Bjela reagovao na ćerkinog novog izabranika. Na žalost radoznale publike i Marićevih fanova niti jedna jedina napisana reč nije potvrđena, s druge strane ništa od objavljenog nije ni demantovano što je dalo prostora za nove spekulacije. U neko doba došlo se do informacije da je na snagu stupila odluka Milana Marića da romansu sa Bjelinom mezimicom okonča, što je, veruje se, obradovalo obožavateljke dramskog umetnika, ali ni takve priče nisu potvrđene ni demantovane.

Pročitajte: PRINOVA: Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

Getty Images

 

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu zaigrao je u nekoliko predstava, vrlo lepo prihvaćenih od strane publike. Čitave pretprošle godine radio je na nastavku serije "Državni službenik", dok je prošle bio posvećen seriji "Pad", projektu snimanom po motivnima knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Povodom pomenute serije u produkciji Telekoma Srbija, koja danas počinje sa emitovanjem na Superstar kanalu,  organizovana je konferencija za štampu, gde se među govornicima kao glumac koji tumači glavnog junaka našao i Marić. U svom izlaganju on se osvrnuo na sam pad kao pojam oko kojeg je formirana tema serije i otkrio kako ga on lično doživljava, a šta je još važno rekao o sebi pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Odluka Milana Marića da započne vezu sa starijom ženom zaprepastila javnost (FOTO)

Komentari (0)

Loading