Celebrity News

Tajno se venčali! Jovana Stojiljković sa voljenim stala pred matičara, glamurozna venčanica će vas oduševiti (FOTO)

Venčanje Jovane Stojiljković i Gorana Bodana - intimno i tajno

Tajno se venčali! Jovana Stojiljković sa voljenim stala pred matičara, glamurozna venčanica će vas oduševiti (FOTO)

Da li će se i kada dogoditi venčanje Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana već neko vreme po medijima se spekulisalo. Hrvatski glumac i dramska umetnica rodom iz Srbije vezu su otpočeli tokom snimanja serije "Senke nad Balkanom", a budući da je od toga trena prošlo više od pet godina nije čudo što su im mnogi predviđali odlazak pred oltar. Svakodnevno fanovi zajljubljenog para očekivali su vest po kojoj je Bogdan zaprostio Jovanu, dok je ženski deo populacije nestpljivo čekao da vidi kakvu će to venčanicu za najvažniji dan mlada glumica odabrati.

Pročitajte: Problemi su se gomilali, nisam imao izbora: Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

Boško Karanović

 

Venčanje Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana još uvek se, nažalost mnogih, nije dogodilo, ali u to kako Jovana izgleda u beloj pufnastoj haljini namenjenoj za sklapanje braka mogli su da se uvere svi oni koji kraj malih ekrana prate najnoviju seriju "Vera". U pomenutom projektu Jovana tumači tajnu agentkinju Veru Pešić, dok joj direktne partnere igraju Vuk Kostić, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Kojo i Viktor Savić, na čijem "Instagramu" je osvanula jedna fotografija sa seta.

Pročitajte: Jači od daljine, preljube i nesuglasica: Ljubav Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković je pobedila

 

 

Na njoj Jovana pozira u venčanici, što je izazvalo brojne komentare najpre te da će jednoga dana ona zaista biti prekrasna mlada.

Komentari (0)

Loading