Celebrity News

NE MOGU VIŠE! Jovana Stojiljković žestoko o Goranu Bogdanu, rešila je da kaže sve što joj je na duši

Kriza u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković česta je pojava - pišu mediji

NE MOGU VIŠE! Jovana Stojiljković žestoko o Goranu Bogdanu, rešila je da kaže sve što joj je na duši

Često se po portalima može pročitati da postoji kriza u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković. Glumački par upoznao se 2016. godine u toku snimanja serije "Senke nad Balkanom", a nakon što je obelodanio romansu nije prošao dan a da se o tom odnosu ne spekuliše. Nagađanja, razumljivo, rodila su se jer glumac i glumica retko kada daju intervjue, još ređe govore o svojoj intimi, a većina zaključaka doneta je na osnovu njihovog ponašanja u javnosti. Kada su bili rastavljeni zbog projekata ili zato što žive na dve adrese govorilo se da su se i emotivno razišli, ako su pak gradski događaj posetili zajedno pominjano je da je došlo do pomirenja. 

Pročitajte: Mladost mi prolazi, sreća ne dolazi: Šokantne fotke Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz kafane zabrinule fanove

Boško Karanović

 

Svađe i mirenja, tačnije kriza u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz ugla medija česta su pojava. Bilo to tačno ili ne Hrvat i Srpkinja nikada niti jedan jedini demant nisu izneli, od prvog momenta odlučili su da natpise ignorišu i posvete se predstavljaju javnosti isključivo kroz posao, što im za sada odlično ide.

Pročitajte: Dugo je i trajalo: Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

Instagram

 

Gotovo da ne postoji domaći projekat u kojem Bogan ne igra makar najmanju ulogu, s druge strane i Jovanin talenat došao je do izražaja. O njenoj roli u filmu "Vera" mesecima se unazad priča, a evo kako je ona protumačila svoju junakinju, koju će TV publika uskoro gledati i kroz seriju.

- Vera je bila očigledno jako sposobna i inteligentna, ali šta je morala da postane protiv svoje volje? Ona jeste bila izmanipulisana, ali se sa svakom novom okolnošću u svom životu jako dobro nosila. Mislim da je Vera rano i naglo otkrila šta sve čuči u njoj i na šta je sve čovek spreman kada se bori, mnogo pre njenih vršinjakinja. Opet, kažu da čovek u životu dobije onoliko koliko može da podnese - kazala je mlada glumica, željna dokazivanja, a nema ko nije protumačio da je ovom poslednjom rečenicom ona definisala i svoj put i izbore.

Komentari (1)

Loading
Brajna Koy

09:51 16.01.2023

Naivna zenska osoba verovala prevarantu ko Jovanka broz ili Davorjanka Paunovic