Celebrity News

Problemi su se gomilali, nisam imao izbora: Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

Problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković ne mogu se više skriti

Problemi su se gomilali, nisam imao izbora: Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

Da postoje problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković postalo je očigledno nakon što se glumački par prvi put rastao. Mesecima se u štampi i po portalima spekulisalo ima li istine u tome, a zatim i koji bi razlozi raskida mogli biti. Uprkos potrebama publike da o tome sazna što više Goran i Jovana odlučili su da o razlazu ćute, dok su u njihovo ime jedno vreme govorili fanovi, takođe i isključivo kroz nagađanja. Vrlo glasno na društvenim mrežama oni su izražavali stav o tome. Jedni su tvrdili da je daljina učinila svoje, jer Bogdan radi u Zagrebu, dok Jovana živi u Beogradu, drugi su pak govorili o karakternim razlikama koje su dovele do razmimoilaženja. 

Pročitajte: Jovana Stojiljković kao holivudska diva na premijeri svog prvog filma, a evo šta joj je Goran Bogdan uradio i to na ovako bitan dan (FOTO)

Boško Karanović

 

Dok je javnost sukobila mišljenja glumački par je pojavljivanjem na gradskom događaju demantovao sve navode ili pak potvrdio pomirenje. I tako još par puta. U jednom trenutku nije se više znalo jesu li ili nisu zajedno, a još manje se moglo doći do zaključka koje ih to brige muče.

Pročitajte: Dugo je i trajalo: Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

Boško Karanović

 

Problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković ostali su iza četiri zida dramskih umetnika ipak na osnovu poslednje Bogdanovog intervjua moglo se naslutiti šta bi to moglo biti. On je, naime, o svom viđenju nedaća i stresa rekao.

- Alkohol tu pomaže puno. Šalim se. Pod tepih, beži i zanemaruj dok se ne srušiš i onako ćemo svi završiti isto.

Pročitajte: Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

 

 

 

Komentari (0)

Loading