Celebrity News

Tajni dečko Lepe Brene konačno progovorio: Viđali smo se u Zrenjaninu, Boba nije znao (FOTO)

Prvi dečko Lepe Brene prisetio se teškog perioda tokom zabavljanja s pevačicom

Tajni dečko Lepe Brene konačno progovorio: Viđali smo se u Zrenjaninu, Boba nije znao (FOTO)

Andreja Damnjanović

Pre nego što je postala popularna i upoznala tenisera Slobodana Bobu Živojinovića Lepa Brana zabavljala se sa di-džejem iz Zrenjanina Mirkom Krlićem,  sa kojim je navodno nakon raskida ostala u odličnim odnosima. Da je vlasnik kafića Roksi ostao zauvek u njenom srcu, naravno samo kao prijatelj, svedoče razglednice i pisama koje je ona nastavila da mu iz godine u godinu šalje, i to je praktikovala sve do udaje za Bobu. Više o romansi koja se okončala bez zle krvi, u miru, kao i tajnama estradne dive o kojima niko do sada ništa znao nije, ispričao je za štampane medije prvi dečko Lepe Brene

- Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: "Breno, spremi se, putujemo za Brčko!" Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni - ispričao je Krlić  ranije za "Yugopapir" i "Sabor" pa dodao: 

Pročitajte: Svekrva je na dan venčanja nije štedela: Brena otkrila šta je to Bobina majka zahtevala od nje, ove reči joj još odzvanjaju u glavi (FOTO)

Screenshot

 

- Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje. Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost - kazao je prvi dečko Lepe Brene kraj kojeg je pevačica provela dugi niz godina a pričalo se da planiraju i da se venčaju.

Pročitajte: Majka Aleksandre Prijović priju Zoricu obožava, a Brenu... Ovo je prava istina o njihovom odnosu FOTO

Screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading