Celebrity News

Svekrva je na dan venčanja nije štedela: Brena otkrila šta je to Bobina majka zahtevala od nje, ove reči joj još odzvanjaju u glavi (FOTO)

Svekrva Lepe Brene bila je najveća podrška bivšem teniseru

Svekrva je na dan venčanja nije štedela: Brena otkrila šta je to Bobina majka zahtevala od nje, ove reči joj još odzvanjaju u glavi (FOTO)

Brena i Boba juče su obeležili 31. godišnjicu braka. Tačno toliko vremena prošlo je otkada su jedno drugome uz prisustvo kumova izgovorili sudbonosno da, razmenili burme, odigrali prvi ples i obećali se na večnu ljubav. Nešto više od tri decenije proteklo je i od prvog i možda čak i najvažnijeg saveta koji je svekrva Lepe Brene tada uputila snajki, a sve u cilju da zaštiti sina i učini sve da mu život bude još lepši.

Pročitajte: Danas je slava u domu Lepe Brene, ona se toliko opustila da nije pazila što je SNIMAJU, prvi put je vidimo u ovakvom izdanju (VIDEO)

Privatna Arhiva

 

Estradna umetnica direktne instrukcije svekrve nikada nije zaboravila, a vodeći se njima, kao i savetima svoje majke, zajedno sa Bobom ona je stvorila život iz bajke na kojem joj danas gotovo svi mogu pozavideti.

Pročitajte: Sada ću vam reći KAKVA JE MAJKA ta Lepa Brena: Prvo oglašavanje odbeglog sina Stefana Živojinovića posle tri godine (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Svekrva Lepe Brene u mladosti je važila za lepu ženu, vrlo sposobnu. Ženu koja nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom. Fakultet je doživljavala kao nešto što je neophodno završiti i dobiti diplomu. Nakon smrti Bobinog oca sama je kroz život nastavila, samouvereno i sa osmehom te nije čudo što je pevačica od jedne tako jake, snalažljive i borbene osobe prihvatila savet na dan svadbe.

Pročitajte: Prijovićki je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Instrukcije Bobine majke upućene najvećoj balkanskoj zvezdi ticale su se uglavnom domaćinstva i nisu se mnogo razlikovale od onoga što je lepa Bosanka u detinjstvu mogla čuti od svoje majke. Svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju. Bilo je naravno i kulinarskih saveta, ali budući da Boba odlično kuva i u tome uživa Brena taj deo svojih sposobnosti tokom braka nije morala da ističe.

Pročitajte: Boba proturio priču da Novak ima bolesno srce! Ovo je prava istina o sukobu Đokovića i Živojinovića, Srđan SVE otkrio

Luka Šarac

 

Rođenje dvojice sinova Stefana i Viktora kruna je velike ljubavi pevačice i bivšeg sportiste, koji se danas nakon tri decenije vole jednako kao prvog dana.

 

 

Komentari (0)

Loading