Celebrity News

Tužna objava Verice Rakočević POTVRDILA KRAJ: Preko povređenog dostojanstva se ne prelazi (FOTO)

Objava Verice Rakočevič ponovo je pokrenula spekulacije

Tužna objava Verice Rakočević POTVRDILA KRAJ: Preko povređenog dostojanstva se ne prelazi (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama unazad uspešno gradi karijeru. Poslovnih uspeha joj nikako ne manjka, a i na privatnom planu ona je zadovoljna i ispunjena. Verica ima veliku porodicu kojom se ponosi i koja je njena najveća podrška, kao i partnera sa kojim deli dobro i zlo, međutim koliko god da su isticali kako su srodne duše, dizajnerka i njen izabranik Veljko Kuzmančević neprestano su na udaru medijskih natpisa. Brak dvoje ljudi sa znatnom razlikom u godinama, otkako je sklopljen u žiži je interesovanja, a njihov razvod često je tema o kojoj se piše i priča. Mnogi su im predviđali brodolom koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što se i danas jednako vole kao i na samom početku, međutim spekulacije na konto razlaza u poslednje vreme glasnije su kako zbog njihove odluke da se zajedno u javnosti ne pojavljuju često tako i zbog zajedničkih fotografija kojih je na društvenim mrežama sve manje. Najnovija objava Verice Rakočević takođe je podgrejala već svima znanu priču.

- Kako je strašno vreme došlo. Izgubila se čast i dostojanstvo. Džaba vam svi uspesi ako se izgubite i što reče mudri Kant: "Dužnost prema samom sebi se sastoji u tome da čovek očuva ljudsko dostojanstvo u sospstvenoj ličnosti" - obratila se ovim rečima dizajnerka svojim pratiocima.

Pročitajte: Verice, šta si drugo očekivala? Veljko Kuzmančević uslikan kako se mazi sa popularnom pevačicom, fotografija će vas šokirati

Instagram

 

 

Objava Verice Rakočević kojom je iskazala svoje emocije, mnoge je naterala na razmišljanje,te naišla na brojne reakcije i komentare, a neminovno se postavilo pitanje u koga se do srži razočarala dizajnerka pa ju je to navelo na ovako snažne reči i da li to ikakve veze ima sa njenim voljenim sa kojim je, ako ih je uopšte bilo, nesuglasice do sada rešavala veoma uspešno.

Komentari (0)

Loading