Celebrity News

Kad se tata ponovo oženi: Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić o maćehi misle SAMO JEDNO, njihova reakcija na venčanje sve govori

Autor: | 31/12/2022

Ćerke Nikole Rađena uskoro će dobiti brata

Kad se tata ponovo oženi: Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić o maćehi misle SAMO JEDNO, njihova reakcija na venčanje sve govori

Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić prošlog meseca na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Hramu Svetog Save, a glamurozno svadbeno veselje organizovano je pre nekoliko dana u jednom prestižnom restoramu gde su novopečeni mladenci i pred zakonom ozvanićili svoju ljubav. Slavlje su svojim prisustvom pored velikog broja zvanica uveličale i ćerke Nikole Rađena koje ima iz braka sa pevačicom Anom Kokić.

Imajući u vidu da će Nikola sa sadašnjom suprugom, takođe pevačicom, u martu dobiti sina te da će se ostvariti po treći put u ulozi oca, pitanje koje se nametnulo jeste kako su ćerke Nikole Rađena, tinejdžerke Nina i Tea prihvatile celokupnu situaciju i kako se zapravo slažu sa novom izabranicom svog tate.

Pročitajte: OŽENIO SE Nikola Rađen! Trudna mlada sija u raskošnoj venčanici, pogledajte fotografije iz manastira i sa slavlja

Ata Images

 
 

Ako uzmemo u obzir da su bivši vaterpolista i Ana Kokić posle kraha braka ostali u prijateljskim odnosima o čemu je pevačica u više navrata govorila ističući da u bivšem suprugu ima velikog prijatelja, ne čudi činjenica da i njihove devojčice željno iščekuju mart kada će postati ponosne starije sestre.

 

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše - rekao je nedavno Nikola za magazin "Glorija" dok je njegova supruga otkrila kako se slaže sa njegovim naslednicama i kako provode vreme zajedno.

Pročitajte: Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Ata Images

 

- Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo - rekla je Milica koja uživa u trudnoći i svakom trenutku sa svojim voljenim. 

Komentari (0)

Loading