Celebrity News

Plava kosa, mršava, potpuno druga žena: Ovako sultanija Mahidevran danas izgleda, pogledajte šta je od nje ostalo (FOTO)

Sultanija Mahidevran ili bolje rečeno glumica Nur Fetahoglu vrlo je zanimljiva turskim medijima iz jednog razloga

Plava kosa, mršava, potpuno druga žena: Ovako sultanija Mahidevran danas izgleda, pogledajte šta je od nje ostalo (FOTO)

youtube printscreen

Sultanija Mahidevran iliti Nur Fetahoglu turska glumica koja je pre osam godina pomenutu istorijsku ličnost tumačila u seriji "Sulejman Veličanstveni" zanimljiva je medijima iz sijaset razloga. Jedan od njih svakako je njen emotivni život koji je dospeo u žižu interesovanja nakon što je lepa dramska umetnica odlučila da i na drugi brak stavi tačku.

Pročitajte: Porodična fotografija tera suze na oči: Ćerke Merjem Uzerli su prave lepotice, a svi se pitaju zašto nema njenog novog muža

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

 

Od 2008. godine ona je bila je u zajednici sa Muratom Asijom, sve do 2011. kada se od njega razvela i vratila devojačko prezime. Turska lepotica, kojoj je "sultanija Mahidevran" pružila ono što mnoge druge uloge nisu, a to je veliku popularnost i mogučnost poigravanja sa likom, pred matičara je ponovo stala tri godine kasnije. Ona je, naime, 2014. sklopila brak sa Leventom Vezirogluom, ali se i to neslavno završilo. Nakon 14 meseci i svega 10 minuta po izricanju odluke o razvodu svako je otišao svojim putem.

Pročitajte: Šeherezada i Sulejman objavili NAJLEPŠE VESTI! U ovaj dom je došla sreća i slavlje je u toku (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

 

Osim po pogrešnom izboru partnera iliti po slabim sposobnostima da opstane udvoje, Nur je turskoj javnosti, pa i našoj domaćoj, poznata po raskošnoj lepoti. Njene zelene oči mnogo puta su proglašavane za najlepše, a mnogo više o njenoj atraktivnosti govori se sada kada je dramska umetnica kročila u petu deceniju života.

Pročitajte: Ovoj lepotici je Sulejman slomio srce u paramparčad: Ostavio je trudnu zbog Šeherezade, ona iz očaja odlučila da pobaci FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

 

Kao da su zrelost i iskustvo dodatno uobličili lepotu Nur, koja sada sa 42. godine izgleda još lepše, izazovnije.

 

Komentari (0)

Loading