Celebrity News

Vreme da i javnost sazna: Momčilo Otašević uslikan u jutarnjim časovima SA NJOM, sada je jasno otkud iznenadni razvod (FOTO)

Fotografija Momčila Otaševića otkriva mnogo toga

Vreme da i javnost sazna: Momčilo Otašević uslikan u jutarnjim časovima SA NJOM, sada je jasno otkud iznenadni razvod (FOTO)

Mirko Savović

Otkako je kao bomba u javnosti odjeknula vest o razvodu glumačkog para Momčila Otaševića i Jelene Perčin, akteri ne prestaju da pune novinske stupce i gotovo svakodnevno otkrivaju se novi razlozi koji su eventualno doveli do kraja. Svaka izjava kao i fotografija Momčila Otaševića i njegove doskoro suprupe privlače veliku pažnju i naširoko se komentarišu, a u fokusu je takođe i glumica Ana Uršula Najev koja se navodi kao krivac za krah njihovog braka.

- Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama - demantovala je Ana Uršula za Slobodnu Dalmaciju navode da je upletena u čitavu sagu.

Pročitajte: ŽALOSNO I SRAMNO: Momčilo Otašević reagovao na izjave supruge Jelene o RAZVODU, njegove reči seku kao mač

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KaBina (@kazalistebina)

Da se u jeku skandala nakon vesti o razvodu glumac nalazi u Hrvatskoj i da ne gubi vreme već vredno nastavlja sa poslovnim obavezama otkrila je objava pozorišta Kabina na "Instagramu".

Pročitajte: ONA im je uništila brak - Momčilo Otašević PREVARIO ŽENU sa GLUMICOM koju svi znate, Jeleni srce slomljeno i neće da oprosti (FOTO)

Instagram

 

Naime, fotografija Momčila Otaševića na kojoj u društvu kolege Vladimira Posavca Tušeka on pozira na brodu, najavlila je balkansku turneju predstave “Tesla, prilagođavanje anđela”. Glumac je ovu fotku podelio na svom "Instagram storiju", da bi juče u ranim jutarnjim satima na istom osvanula i objava na kojoj se vidi da je oko šest sati ujutru on šetao dubrovačkim Stradunom, međutim nije poznato je li je bio sam ili sa nekim u društvu. 

Komentari (0)

Loading