Celebrity News

ONA im je uništila brak: Momčilo Otašević PREVARIO ŽENU sa GLUMICOM koju svi znate, Jeleni srce slomljeno i neće da oprosti (FOTO)

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin usledio je po svemu sudeći zbog treće osobe

ONA im je uništila brak: Momčilo Otašević PREVARIO ŽENU sa GLUMICOM koju svi znate, Jeleni srce slomljeno i neće da oprosti (FOTO)

Mirko Savović

Prošle nedelje u javnosti je odjeknula vest da sledi razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin koji su nakon pet godina odlučili da okončaju ljubavnu priču iz koje imaju sina Jakšu i ćerkicu Mašu, a kako su važili za jedan od skladnijih parova, te se glumica često znala pohvaliti da je i sa njenom ćerkom iz prvog braka trinaestogodišnjom Lotom, Momčilo izgradio dobar odnos, njihov rastanak iznenadio je javnost.

Crnogorski glumac u septembru je rekao da bi voleo da ponovo snima sa suprugom, pa je razvod još veće iznenađenje, međutim glasine o krizi u njihovom braku krenule su još u junu prošle godine, da bi krajem 2022. godine sve začinila glasina da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi, prenosi "Story.hr".

Pročitajte: ŽALOSNO I SRAMNO - Momčilo Otašević reagovao na izjave supruge Jelene o RAZVODU, njegove reči seku kao mač

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

Prema tvrdnjama izvora pomenutog magazina, između njih su varnice sevnule na snimanju humoristične serije Nove TV 'Kumovi' u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo šarmantnog i srčanog Janka, međutim povodom ovih glasina nijedno od dvoje aktera nije se oglašavalo.

Pročitajte: Teško mi je, nismo mogli više… Jelena Perčin rekla KRAJ, brak sa Momčilom Otaševićem ne može da se spasi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.HR 🎥 (@serije.hr)

Nije poznato koliko je dugo trajala ova navodna romansa niti da li je to bio okidač za razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin, ali glumica je u hrvatskom izdanju magazina Gloria otvoreno priznala da prolazi kroz težak period.

- Glupo je od mene da lažem. Mi se rastajemo. Uvek sam se trudila da ne pričam o svom intimnom životu, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaki raskid je grozan. Užasan događaj i užasan period. Koncentrisana sam da budem što prisutnija i trezvena zbog dece - rekla je ona i dodala da su za nju ljubavne veze bile lutrija na kojoj je uglavnom gubila.

Pročitajte: Šuškalo se o RAZVODU, a sada je stigla potvrda - Momčilo Otašević OTKRIO SVE

Goran Katić

 

Glumački doskora bračni par, upoznao se na snimanju serije 'Kud puklo da puklo' 2015. godine, a venčali su se tri godine kasnije na intimnoj ceremoniji. Otašević je kasnije otkrio da se njihova ljubav razvila iz prijateljstva, a Jelena je dodala da ju je osvojio lepom prirodom. Na kraju njihove romantične veze, bez obzira na uzrok, ostaje činjenica da će sigurno biti i ostati najbolji roditelji svojoj deci.

Komentari (0)

Loading