Celebrity News

SAZNAJEMO: Porodila se Bojana Barović! Nikola i srećna mama ćerkici dali ime SNAŽNOG ZNAČENJA

Nikola Rokvić postao tata po treći put

SAZNAJEMO: Porodila se Bojana Barović! Nikola i srećna mama ćerkici dali ime SNAŽNOG ZNAČENJA

Da je Nikola Rokvić postao tata još jedne ćerke doznalo se svega par sati nakon što se supruga muzičara Bojana Barović porodila. Bivša manekenka primljena je danas u jednu prestoničku kliniku i ubrzo je na svet došla ćerkica kojoj su ponosni, kako STORY ekskluzivno saznaje, roditelji dali ime Angelina.

Pročitajte: Porodica Rokvić zavijena u crno! Marinkovi sinovi slomljeni, objavili najtužnije vesti: Bila je naš zaštitnik(FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Sa  Bojanom i bebom sve je u najboljem redu, devojčica je dobila čistu desetku, a pretpostavlja se da će vrlo brzo sa mamom kući da upozna brata Simona i sestru Leonu

Pročitajte: Tuga ne popušta: Nikola Rokvić podelio dirljivu sliku oca Marinka sa unukom Simeonom, obojica rođeni na crveno slovo FOTO

Instagram

 

Budući da je Nikola Rokvić postao tata po treći put i to još jedne mezimice, nesumnjamo da će on to proslaviti kako dolikuje, sa prijateljima uz tradicionalno cepanje majice, zakusku, piće i muziku. Interesantno je da je njegov rođeni brat Marko Rokvić pre manje od nedelju dana istu sreću doživeo. Marku je supruga Sara rodila devojčicu Dragu.

 

Komentari (0)

Loading