Celebrity News

Porodica Rokvić zavijena u crno! Marinkovi sinovi slomljeni, objavili najtužnije vesti: Bila je naš zaštitnik(FOTO)

Autor: | 12/12/2022

Porodica Rokvić suočila se sa još jednim gubitkom

Porodica Rokvić zavijena u crno! Marinkovi sinovi slomljeni, objavili najtužnije vesti: Bila je naš zaštitnik(FOTO)

Pre nešto više od godinu dana porodica Rokvić suočila se sa tragičnim gubitkom voljenog supruga, oca i dede, Marinka Rokvića, a sada nakon najradosnijih vesti o prinovama koje sinovi poznatog pevača Nikola i Marko sa nestrpljenjem iščekuju, tuga je ponovo zakucala na njihova vrata.

Naime, naslednici preminulog pevača sa neizmernom tugom i bolom oprostili su se od još jedne veoma bitne osobe u njihovim životima i svoje emocije podelili sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE - Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

 

- Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike, a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i ljubavi! VOLIMO TE! - dirljivim rečima iskazao je Nikola osećanja podelivši video svoje bake, dok se Marko od nje oprostio uz fotografiju i srce.

Pročitajte: Zdravlje Nikole Rokvića NARUŠENO baš sada dok čeka treće dete sa Bojanom - Oglasio se na Instagramu, podrška stiže sa svih strana

Instagram

 

Komentari (0)

Loading