Celebrity News

Filip ih ujedinio: Boba Živojinović i bivša žena Zorica Nakić zaljubljeni kao prvog dana, srce ne bira! Pogledajte zajedničku fotografiju

Brak Bobe Živojinovića i Zorice Nakić okončan je nakon par godina

Filip ih ujedinio: Boba Živojinović i bivša žena Zorica Nakić zaljubljeni kao prvog dana, srce ne bira! Pogledajte zajedničku fotografiju

Goran Srdanov/Story arhiva

Poznato je da brak Bobe Živojinovića i Zorice Nakić nije dugo potrajao, ono o čemu se malo zna i nije se mnogo ranijih godina govorilo je da su se bivši teniser i njegova prva supruga izuzetno mnogo voleli. Skladan odnos gajili su neko vreme, nažalost, ubrzo nakon rođenja sina Filipa shvatili su da su razlike među njima sve veće, da postaju nepremostive te je došlo i vreme za razlaz.

Pročitajte: Tata, NE DAJ SE! Tužne vesti o zdravlju Bobe Živojinovića stižu dok je Lepa Brena na turneji u Americi, oglasio se Viktor (FOTO)

Getty Images

 

To na koji način su na početku veze, a potom i braka bivši supružnici bili povezani najbolje svedoči fotografija nastala po Zoričinom izlasku iz porodilišta. Boba je naravno tada sa surpugom i sinom pozirao za medije.

Pročitajte: Gorka istina o odbeglom sinu: Boba Živojinović prvi put o Stefanu, objasnio gde je i zašto se nikome ne javlja

Boško Karanović

 

Nebrojeno puta do sada teniser u penziji isticao je da mu je Zorica vešću da je u drugom stanju učinila lepim jako težak period i ublažila bol za ocem koji je baš tada preminuo. Takođe, Boba ne krije da su ga pojedine situacije sa prvom suprugom, dok još nije bio zvezda tenisa, navele da život promeni iz korena.

- Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog Fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi neće ovo više biti moj život i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tad su krenuli moji supesi u karijeri - ispričao je Boba koji je Filipovim rođenjem imao dodatan razloga za borbu kroz život, nažalost u neko doba shvatio je da nema više svrhe boriti se za opsatanak braka sa Zoricom.

Pročitajte: Brena i Boba presrećni, Stefan se posle 3 godine vratio sa najlepšim vestima: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi FOTO

Arhiva Story

 

 

Brak Bobe Živojinovića i Zorice Nakić okončan je u miru. Bivši emotivni partneri pronašli su sreću kraj drugih ljudi, a sve do danas ostali su u divnim odnosima, čemu svedoči to što je Zorica gošća na svim dešavanjima porodice Živojinović.

Komentari (2)

Loading
Ceki

23:20 14.01.2023

Brena mu brak razbucala, nije se smirila dok ga nije od žene rastavila, u vreme kad je on upoznao brenu bio je još uvek zauzet čovek sa ženom i detetom, ali namazana je dala sve od sebe da ga rastavi, odlazila po raznim vracarama služila se svačim dok nije došla do cilja, udala se tako što je prvo zatrudnela. Sto put mu lepša i prirodnije prva žena. Nije brena nikakvo nevinasce..

Ja

15:58 15.01.2023

Nije to baš tako.Teta Brena je tada htela sve što je na prvom mestu i što privlači pažnju nacije.On je bio roba.