Celebrity News

Srce Jelene Rozge ponovo osvojeno! Ovo je mladić sa kojim planira i pred oltar, evo šta je rekla o vereničkom prstenu (VIDEO)

Dečko Jelene Rozge čini da pevačica pored zdravstvenog problema izgleda poletno

Srce Jelene Rozge ponovo osvojeno! Ovo je mladić sa kojim planira i pred oltar, evo šta je rekla o vereničkom prstenu (VIDEO)

Mirko Tabašević

Pet i po godina od raskida sa violončelistom Stjepanom Hauserom Jelena Rozga pronašla je sreću kraj novog muškarca. Iako joj nije u prirodi da javno govori o emocijama priznala nam je da je srećna i zadovoljna te da je upravo novi izabranik zaslužan za njen osmeh na licu. Dečko Jelene Rozge po svoj prilici zaslužio je da mu se pevačica potpuno prepusti, što je ona bez mnogo zadrške i uradila. Zaljubljena do ušiju, vedra i prelepo odevena atraktivna Hrvatica pre par dana prisustvovala je dodeli MAC nagrada, gde je nastupila sa kolegom Sašom Matićem, ali je odvojila i malo vremena za razgovor sa medijima.

Pročitajte: Kraljice crvenog tepiha: Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga elegantnim toaletama osvojile Zagreb (FOTO)

Instagram

 

Novi dečko Jelene Rozge, između ostalog, bio je tema priče sa pevačicom koja se osvrnula i na zdravstveni problem koji je muči više od 15 godina, a otkrila nam je i nešto više o veridbi. Šta je još pop zvezda kazala pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Prvi put u javnosti: Ovo su roditelji Jelene Rozge, sad je jasno od koga je nasledila lepotu i gracioznost FOTO

Jelena Rozga,

Komentari (0)

Loading