Celebrity News

Težak ponedeljak: Milica Mitrović objavila sliku iz bolnice, u komentarima joj svi šalju podršku (FOTO)

Majka Milice Mitrović pokretaćka snaga je vlasnice Pinka

Težak ponedeljak: Milica Mitrović objavila sliku iz bolnice, u komentarima joj svi šalju podršku (FOTO)

Milica Mitrović važi za stabilnu ženu, koju vrlo malo stvari i situacija može da izbaci iz koloseka. Šira javnost, koja prati razvojni put, karijeru i privatan život vlasnice Pinka, voli da veruje u sve navedeno, pa i u to da je reč o nepokolebljivoj, hladnokrvnoj dami, koja bez zadrške govori sve što misli i vrlo oštro i radikalno donosi odluke. A da li je to sve baš tako? Kao i svi drugi ljudi i supruga Željka Mitrovića od krvi je i mesa i sve samo ne ravnodušna i suzdržana, naprotiv vrlo je topla, prijatna, druželjubiva, humanitarac je, prema zaposlenima se postavlja kao drug i osoba na koju mogu da se oslone, ćerkama Andrei i Kristini je mama prepuna ljubavi i pažnje, a mužu osoba od poverenja i neko od koga će uvek dobiti najbolji savet i podršku. Sve ove osobine poseduje i majka Milice Mitrović, te je logično bilo da gazdarica "ružičaste televizije" ili "velika šefica", kako je još zovu, postane osoba za primer. 

Pročitajte: Milica je izgledala kao manekenka, Željko sa šiskama: Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju bračnog para Mitrović sa početka zabavljanja

Instagram

 

Osim što je blagonaklona i susretljiva Željkova izabranica vrlo je i emotivna. Posebno je slaba na ćerke i majku Dudu Pašić koja se, nažalost, ovih dana nalazi u bolnici. Da su nastupili brižni dani za porodicu Milica je nedavno podelila sa pratiocima na "Instagramu". Naime, objavila je fotografiju sa Dudom iz Instituta za Ortopedsko-hirurške bolesti Banjica. 

Pročitajte: Šanel, Luj Viton i najskuplja tašna na svetu: Milica Mitrović na sebi nosi 30.000 evra FOTO

 

 

Majka Milice Mitrović očigledno se ne oseća dobro, ali sudeći po nazivu ustanove koja se bavi lečenjem kostiju, preloma i slično postoji nada da joj zdravlje nije mnogo narušeno. Kao i sve druge ćerke Milica je svakako zabrinuta za Dudu te je posećuje svaki dan. 

 

 

Komentari (0)

Loading