Celebrity News

Prve fotografije sa ćerkom: Sergej Milinković Savić uslikan u Rimu sa porodicom, mala Irina uživa kao kraljica (FOTO)

Ćerka Sergeja Milinkovića Savića ima dva meseca

Prve fotografije sa ćerkom: Sergej Milinković Savić uslikan u Rimu sa porodicom, mala Irina uživa kao kraljica (FOTO)

profimedia

U novembru, tik pred početak Mundijala, ćerka Sergeja Milinkovića Savića, malena Irina došla je na svet. Ponosni tata rođenje ćerke obeležio je u Kataru sa saigračima, koji su ga po starom srpskom običaju iscepali i poželeli da mu naslednica bude srećna i zdrava. Po svršetku prvenstva, tačnije po povratku kući fudbaler nije mogao da dočeka da svoju mezimicu privije uz grudi a prva fotografija  tate i ćerke osvanula je i na "Instagram" profilu sportiste.

Pročitajte: ZA OVOG SRBINA OTIMAJU SE SVETSKI KLUBOVI, sada krstari Sredozemnim morem, ali kada vidite njegovu zgodnu devojku PAŠĆE VAM VILICA (foto)

profimedia

 

Budući da trenutno on igra za FK Lacio te da mu je središte u Italiji, ne čudi što domaći mediji nisu mogli sa tročlanom porodicom na okupu da se susretnu, ipak to je pošlo za rukom onima koji su otputovali u Rim. Naime, ćerka Sergeja Milinkovića Savića imala je svoju prvu šetnju, mama i tata provozali su je u kolicima kroz grad što su radoznali paparaci uslikali.

Pročitajte: Jana je njihova princeza: Ovo je mlađa sestra braće Milinković Savić, i ona je uspešna u svetu sporta FOTO

profimedia

 

Nekoliko fotografija, tom prilikom zabeleženih, svedoče tome koliko su fudbaler i njegova verenica Natalija Ilić, sa kojom on uskoro planira venčanje, privrženi roditelji. Tokom šetnje sa naslednicom zaljubljeni par bio je upućen jedno na drugo razgovarajući, ali videlo se da nije ostao imun na svaki geg ili šum koji je dopirao iz kolica.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici: Sergej Milinković Savić stigao kući pa u naručje prvi put uzeo ćerku Irinu FOTO

profimedia

 

Budući da je oboma Irina prvo dete nije za čuđenje ako su u malom strahu i nedoumicama, ipak beba ima tek dva meseca. Nesumljamo da će novopečeni roditelji postati sve vispreniji kada je odgoj ćerke u pitanju.

Pročitajte: Najslađi navijač: Sergejeva ćerka prvi put na tatinoj utakmici, verenica ga oduševila iznenađenjem (foto)

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading