Celebrity News

Bila je prelepa u Munjama, Filip Živojinović hteo da je ženi, A SADA... Maja Mandžuka se pojavila, iznenadićete se kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Maje Mandžuke ne prestaje da se komentariše

Bila je prelepa u Munjama, Filip Živojinović hteo da je ženi, A SADA... Maja Mandžuka se pojavila, iznenadićete se kako danas izgleda (FOTO)

Luka Šarac

Uloga lepe Kate u kultnom filmu "Munje" koji je svojevremeno oborio sve rekored egledanostii vinuo je u zvezde glumicu koja je svojom anđeoskom lepotom i krupnim smeđim očima očarala čitavu Srbiju. Neosporni talenat kao i izgled Maje Mandžuke nikoga tada nisu ostavili ravnodušnim, postala jedna od omiljenih TV zvezda i važila je za jednu najlepših devojka dvehiljaditih godina, međutim ona se na vrhuncu slave odlučila na krupan korak u životu i karijeri te spakovala kofere i uputila se u Ameriku. Najpre je dve godine živela u Njujorku gde se školovala na „Li Strazberg“ institutu za film i teatar koji su pohađale i mnoge svetske filmske zvezde,a zatim se preselila u Los Anđeles, gde je završila "Master Class" za glumu. Postala je i član američkog udruženja glumaca, međutim, kad god joj se ukazivala prilika dolazila je u Srbiju gde se ipak oseća "svoj na svome".Iako sada živi na relaciji dve zemlje u kojima je poslovno angažovana, Maju duži vremenski period nismo imali prilike da vidimo na nekom javnom događaju, međutim sinoć je ona napravila izuzetak i doslovce sve oborila sa nogu.

Naime, proslava koju je upriličila voditeljka Marija Kilibarda kako bi predstavila kolekciju svog nakita bila je idealna prilika da ugledamo poznatu glumicu koja specifičnom prirodnom lepotom, šarmom i neodoljivim osmehomc i dalje pleni.

Pročitajte: Doživela sam strašan potres mozga! Maja Mandžuka otvoreno o najtežim danima

Boško Karanović

 

Poput prave holivudske dive, ona je sve prisutne zadivila outfitom odlučivši se za crnu haljinu sa karnerima koja je u prvi plan istakla njene izvajane noge, dok su rukavi od čipke posebnu notu dali glamuroznom izdanju lepe glumice. Stajling je upotpunila sandalama sa kaiševima oko članka, crnom mini torbicom i bogatim nakitom, dok je kosu skupila u elegantnu punđu koja je u prvi plan istakla njeno lepo i negovano lice. 

Pročitajte: Evo gde je i šta danas radi Maja Mandžuka i sa mužem koje naše slavne pevačice je DUGO bila u vezi (FOTO)

Boško Karanović

 

- Lepota je dar od Boga i treba je nositi s merom. Teret postaje kada je čovek opterećen fizičkim izgledom. Koliko god da nam se nešto na sebi ne sviđa, treba da prihvatimo i zavolimo ono što nam je dato. Niko nije savršen i ne treba da bude. Najlepša je unutrašnja lepota - iznela je jednom prilikom svoje viđenje lepote, dok svi primećuju da se izgled Maje Mandžuke ni posle dvadeset godina gotovo nije promenio.

Pročitajte: Plava, zgodna, prelepog osmeha - Bivša devojka Filipa Živojinovića bila je ona, svi domaći mediji brujali su o njihovoj ljubavi

Boško Karanović

 

Starenja se, kako kaže ne plaši, a godine su u njenom slučaju samo plus koje su joj donele mudrost i zrelost.

- Imam prijatelje koji su dosta stariji od mene i oni lepo nose bore, sve zavisi kako se čovek oseća i kojom energijom zrači. Sada sam dosta mudrija, zrelija, smirenija, i dok sam se ranije u nekim situacijama ustručavala, sada to jasno i glasno kažem.

Komentari (0)

Loading