Lepota

Nikad mršavija: Anđela Jovanović pokazala novi izgled, da li vam se dopada sa manje od 50 kilograma? (FOTO)

Izgled Anđele Jovanović uvek nailazi na salvu komentara

Nikad mršavija: Anđela Jovanović pokazala novi izgled, da li vam se dopada sa manje od 50 kilograma? (FOTO)

Slavni glumci Branka Pujić i Gagi Jovanović, koji važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, ponose se ćerkom Anđelom, koja je izrasla u devojku za primer. Talentovana glumica zahvaljujući maestralno odigranim ulogama sve češće je prisutna u medijima, a istim povodom ona je stekla i veliku popularnost, te je neprestano izložena budnom oku javnosti. Izgled Anđele Jovanović često je komentarisana tema, a posebno je to slučaj sa njenim poslednjim pojavljivanjem.

Povodom novog poslovnog poduhvata, tačnije uloge Ane koja joj je pripala u novoj seriji "Pad", a u kojoj inače glavnog junaka tumači Milan Marić, na konferenciji za štampu pojavila se Anđela Jovanović kako bi iznela svoje utiske i impresije. Uz glumačku ekipu koja je radila na ovom projektu, ona je pozirala okupljenim fotoreporterima, a svojim izdanjem privukla je veliku pažnju što i nije čudno kada je ova lepotica u pitanju.

Pročitajte: Anđela Jovanović slomljena odlukom roditelja - Ponosna sam na njih sto su i toliko izdržali

Ata Images

 

Anđela bez svake sumnje jedna je od naših najlepših glumica mlađe generacije, krasi je istančan ukus i zanimljiv modni stil u kom retko ima prostora za grešku, a ovog puta ona se odlučila za veoma jednostavnu i smernu odevnu kombinaciju, farmerke i klasičnu rolku u beloj boji.

Pročitajte: Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

Ata Images

 

Poznato je da mlada glumica veoma vodi računa o svom izgledu, a vitka linija njen je zaštitni znak, međutim ovog puta izgled Anđele Jovanović naišao je na podeljene komentare i dok se mnogi slažu da je savršenstvo bez mane, nekima je za oko zapalo i da je vidno oslabila.

Pročitajte: TRUDNOĆU su svi toliko očekivali - Andjela Jovanović i Mihail Dudaš više ne kriju, LJUBAV SE UMNOŽILA (FOTO)

Ata Images

 

Da li je u pitanju neki specijalni režim ishrane, ili je preterana posvećenost poslu na njenu izvajanu figuru ostavila traga i dalje se nagađa, međutim iako je krasi anđeoska lepota, promena u njenom izgledu je evidentna.

Komentari (0)

Loading