Celebrity News

Morao je da zna da će poželeti MLAĐEG: Supruga Branimira Popovića izabrala MLADOG ZGODNOG kolegu, ovo je prva zajednička fotografija

Supruga Branimira Popovića mlađa je 21 godinu od glumca

Morao je da zna da će poželeti MLAĐEG: Supruga Branimira Popovića izabrala MLADOG ZGODNOG kolegu, ovo je prva zajednička fotografija

Promo

Ulogom u serji "Budva na pjenu od mora" gde je igrala razmaženu naslednicu bogatog biznismena, supruga Branimira Popovića privukla je pažnju medija, pa i javnosti širom Balkana. Sanja Jovićević, kako se pre udaje prezivala, atraktivna je mlada žena, čak 21 godinu mlađa od zgodnog Crnogorca za kojim žene i dan-danas lude. Nedugo nakon što se za njenu ljubav prema Branimiru saznalo, doznalo se i da je trudna a ubrzo se zaljubljeni par venčao i dobio ćerku. 

Pročitajte: OVO GLUMAC NE ŽELI DA ZNATE: Evo kako izgleda porodica Branimira Popovića i zašto je stalno čuva od oka javnosti (FOTO)

 

 

Skladna porodica nije podlegla trendovima preseljenja za Beograd. Uprkos tome što su svesni da u srpskoj prestonici imaju više mogućnosti za rad glumac i glumica odlučili su da ostanu u Crnoj Gori i tamo se u miru posvete odgajanju svoje naslednice.

Pročitajte: Sed, uspešan i bezobrazno šarmantan: Vesna Dedić uslikana u zagrljaju jednog od najpoželjnijih glumaca FOTO

Ata Images

 

Trbuhom za kruhom, međutim, prvo Branimir a zatim i Sanja, ipak su došli u naš glavni grad, doduše ne za stalno. On je prvo radio na seriji "Dinastija", a potom i projektu "Od jutra do sutra" u kom mu se odnedavno i Sanja pridružila. Supruga Branimira Popovića lepo se uklopila u glumačku ekipu, što se da zaključiti po njenim objavama na "Instagramu".

Pročitajte: Branimir Popović tajno oženio dve decenije mlađu lepoticu, očarala vas je ulogom u popularnoj domaćoj seriji (foto)

Instagram

 

Na svom tek otvorenom profilu, ona objavljuje fotografije sa seta, ali i sa saradnicima, od kojih je jedna odmah zapala za oko portalima i štampi. Naime, pozirala je u zagrljaju kolege Vladimira Nićiforovića, inače vrlo talentovanog fotografa dizajnera, pored toga što se bavi glumom. Osmeh kolega svedočio je njihovoj divnoj saradnji i tome da se super zabavljaju zajedno radeći na popularnoj seriji.

Komentari (0)

Loading