Celebrity News

Ovo je jedina fotografija sa venčanja Kebe i Olje i njegov izgled je hit: Da li je mogla da sluti da će je varati u braku? (FOTO)

Venčanje Olje i Dragana Kojića odigralo se dva puta

Ovo je jedina fotografija sa venčanja Kebe i Olje i njegov izgled je hit: Da li je mogla da sluti da će je varati u braku? (FOTO)

Gotovo punih 40 godina su poznati folker Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja u skladnom braku, a nekim tajnim receptom taj sklad uspevaju da održe mnogo duže od većine drugih parova, a čak su preživeli j jedan veliki potres. Možda deo tajne tog sklada otkriva sam početak njihovog braka, odnos dan kada se odigralo venčanje Olje i Dragana Kojića o kojem detalje otkriva tek po koja fotografija koja je uspela da pronađe put do javnosti, a jedna baš takva objavljena je nedavno zahvaljujući njihovom sinu Igoru.

ATA Images

 

Naime, Igor Kojić iskoristio je godišnjicu braka svojih roditelja da podseti na to kako je izgledalo venčanje Olje i Dragana Kojića te davne 1984. godine a fotografija je mnoge vratila u to doba. Osim što fotografija evocira vredne uspomene, takođe nam otkriva kako su Keba i njegova supruga izgledali u mladosti, budući da su tada bili gotovo 40 godina mlađi nego danas.

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo: Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Instagram

 

Venčanje Olje i Dragana Kojića odigralo se tada čak dva puta, najpre u Mostaru a zatim i u Loznici blizu koje je Keba odrastao. Trideset godina kasnije par je izražavao želju da se zavetuje i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabeleženo u medijima do danas. Par je imao potres kada se javnošću pronela vest o Kebinoj prevari, ali je Olja kasnije izjavila da je ta epizoda iza njih. Pored sina Igora imaju i ćerku Natašu koja već godinama živi u Americi.

Komentari (0)

Loading