Celebrity News

Vatreno crvena kosa i tuga u očima: Pogledajte kako danas izgleda Lena Stamenković iz Pinkovih zvezdica, svi su zabrinuti (FOTO)

Izgled Lene Stamenković mnoge je iznenadio

Vatreno crvena kosa i tuga u očima: Pogledajte kako danas izgleda Lena Stamenković iz Pinkovih zvezdica, svi su zabrinuti (FOTO)

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni jednog od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja "Pinkove zvezdice", preslatka, tada desetogodišnja Lena Stamenković osvojila je srca celokupne javnosti. Izvođenjem pesme "Ako je vrijedilo išta" očarala je tada publiku i žiri i izazvala ovacije čitavog studija, dogurala do samog finala, a 2015. godine predstavljala Srbiju na "Dečjoj pesmi Evrovizije". Nakon takmičenja ona je ostvarila još jedan svoj san, a to je da se oproba u glumi, pa je bila deo jedne pozorišne predstave, međutim uprkos tome, harizmatičnu devojčicu nismo imali prilike često da vidimo u javnosti. Koliko se izgled Lene Stamenković promenio nakon toliko godina imali smo prilike da se uverimo putem njenog Instagram naloga koji iz dana u dan broji sve više pratilaca.

Pročitajte: Milan Stanković - Nataša Bekvalac je super za razgovor i voleo bih da takva bude i u žiriju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Maraj (@vladamaraj)

Lena danas ima 18 godina i slobodno se može reći  izrasla je u pravu lepoticu.Plavu kosu zamenila je vatreno crvenom, a iako izgleda gotovo neprepoznatljivo, svi su saglasni da joj upečatljiva boja fenomenalno stoji.

Pročitajte: Žika Todorović naći će se u žiriju "Pinkovih zvezda", a to nije jedina promena u takmičenju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena (@lenastamenkovich)

Primetno je i da je ova, i te kako talentovana, mlada muzička nada izgradila i svoj prepoznatljiv stil odevanja, te da teži autentičnosti koja mlađim generacijama danas nije svojstvena, a to joj takođe u budućoj, nadamo se uspešnoj karijeri može doneti samo plus.  

Pročitajte: Mali Ljuba Stanković pobednik "Pinkovih zvezdica": Mnogo mi je žao što se takmičenje završilo i što više nećemo imati probe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena (@lenastamenkovich)

Znatno izmenjen izgled Lene Stamenković kojim može da parira svetskim mega popularnim tinejdž zvezdama, nailazi na brojne pohvale, a ono zbog čega ona pored mnogobrojnih talenata koje poseduje izaziva opšte divljenje jeste njena iskrenost koja joj je ostala svojstvena do danas.

Komentari (0)

Loading